6 Ocak 2016 Çarşamba

INFINITY CHAMBER - (2016)



Tamamen otomatik sistemlerle kurulmuş bir hapishanede kalan adam buradan çıkış yolu aramaktadır. Dış dünyaya çıkış yolu bulabilmek için kafasını çalıştırması gerekmektedir. Çünkü tamamen yapay zekalı bilgisayarla kurulu bu kafesten çıkmak için onlardan daha zeki hareket etmesi lazım.
Devamını Oku »

BETA TEST - ( 2016 )



Max Troy sürekli video oyunu oynayan ve hepde birinci olan bir çocuktur. Sürekli oyun oynadığı için oyundaki olayları sahneleri ezberleyen Max Troy aslında bu olayların gerçek hayatta da gerçekleştiğini anlayınca oyundaki kötü karakterlerin dünyayı yoketme amaçlarını altüst etmek için gerçek hayatta da savaşmak zorunda kalacaktır.
Devamını Oku »

GELİŞ - ARRIVAL ( 2016 )




Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Birden çok uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır...

Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival filminin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve oturuyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazıyor. Filmin kadrosunda Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O’Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.

KAYNAK : http://www.beyazperde.com/filmler/film-226509/

Devamını Oku »

UZAY YOLCULARI ( PASSENGERS ) - ( 2016 )



Başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Galaksinin Koruyucuları'ndaki Starlord'u canlandıran Chris Pratt'ın yer aldığı filmde Fishburne'ün rolü henüz bilinmiyor.
Yönetmenliğini Enigma filmi ile beğeni toplayan Morten Tyldum üstlendiği yapımın senaryosu ile Doctor Strange'in senaryosunu kaleme alan Jon Spaihts'e emanet. Pratt'in ilaç ayarlı uykusundan erken uyanan bir uzay yolcusu olan tamirci Jim Preston'ı canlandırdığı yapımda, Lawrence ise Pratt'in karakteri tarafından yalnız kalmamak için uyandırılan bir diğer yolcu olan New Yorklu yazar Aurora'yı canlandıracak. İkili bu süreçte birbirlerine aşık olsalar da Preston'ın Aurora'nın 100 yıl erken uyandırmış olmasının sebebi olduğunun ortaya çıkması ve gemideki büyük bir teknik arıza ikisi arasındaki gerilimin yükselmesine sebep olacak.

Kaynak : http://www.beyazperde.com/filmler/film-220846/
Devamını Oku »

KURTULUŞ GÜNÜ 2 :YENİ TEHDİT (2016)




Roland Emmerich imzalı 1996 yapımı Oscar Ödüllü Kurtuluş Günü'nün 20 yıl ardından gelen devam filminin yönetmenliğini bir kez daha Emmerich üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King gibi yeni isimler bulunurken, Vivica A. Fox  ve Jeff Goldblum ilk filmdeki rolleri için geri dönüyor. İlk filmin başrollerinden Will Smith ise filmde yer almıyor. Uzaylıların dünyayı istila etmeye geldiği bir temayı işleyen ilk film gibi 2. devam halkası da aradan geçen 20 yılın ardından tekrar dünyayı istila etmeye karar veren uzaylı ırkını geri getiriyor. Dünya bir kez daha yokoluşun eşiğine gelmişken tanıdık ve yeni kahramanlar bir kez daha dünyayı kurtarmak için elele veriyor.

 Kaynak : http://www.beyazperde.com/filmler/film-181061/
Devamını Oku »

Yukarı Git