23 Ağustos 2016 Salı

SES ENGELLEME TEKNOLOJİSİYLE KİŞİSEL ALAN YARATAN CİHAZ “MUZO”




                      Ses Engelleme Teknolojisiyle  Kişisel Alan Yaratan Cihaz “MUZO”


Muzo, düzgün yüzeyler için anti titreşim teknolojisi uygulayan ilk akustik cihaz.

En basitiyle etrafınızdaki istenmeyen rahatsız titreşimleri engelleyen muhteşem bir teknoloji. Gerçekçi sesler üretmek için Billionsund Teknoloji (BST) kullanıyor ve bu güçlü seslerle araya giren istenmeyen sesleri bastırıyor.






Muzo’nun 3 farklı modu var; sakinlik modu anti titreşim ile sessizlik yaratıyor, uyku modu perde yaratarak daha kaliteli uyku sağlıyor ve gizli modu ses maskelemesi yaparak daha özel konuşmalar sağlıyor.



Yani kısacası Muzo sizi etrafınızdaki acı gerçeklerden soyutlayarak kişisel konfor alanı yaratıyor. Bu inanılmaz cihaz sayesinde olduğunuz her yeri bir anda sizin özel alanınız haline getirebiliyorsunuz. Bunun için de Muzo’yu herhangi düz bir yere yapıştırıp ufak bir dokunuş yeterli oluyor.



Devamını Oku »

EPİFİZ BEZİ VE GÜNEŞE BAKMAK



Epifiz Bezi ve Güneşe Bakmak


İnsanlar için mevcut olan en güçlü ve en yüksek eterik enerji kaynağı olarak düşünülen epifiz bezi psişik güçleri (örneğin durugörü) başlatmakta her zaman önemli oldu. “Üçüncü gözü” aktive etmek ve yüksek boyutları algılamak için epifiz ve hipofiz birlikte titreşmelidir, buna meditasyon, tonlama ve/veya güneşe bakmak ile ulaşılır.

Güneşe bakmak üçüncü gözün açılmasına ve psişik yeteneklerin güçlenmesine yardımcı olmak için kullanılan kadim bir uygulamadır. Güneşe bakmak güneşin doğuşu veya batışı sırasında güneşe bakma işlemidir. Bu zaman sırasında, güneşten yayılan ışık çok kuvvetli değildir, güneşe bakmayı mümkün kılar. Güneşe bakmayı uygulayan bir çok insan bunun gözlere ve epifiz bezine faydalı olduğuna inanıyor.

Epifiz bezi için gözün gördüğünden daha fazlası vardır. Güneş ışığının epifiz bezine etkisi daha fazla araştırılması gereken bir şeydir. Epifiz zaten en çok araştırılan bezlerden biridir. Parlak ışığın epifizde serotonin ve melatonin üretimini canlandırdığını biliyoruz, ama serotonin ve melatonin sadece ruh hali, uyku, üreme ve beden sıcaklığı etkilerinden daha derin olan epifiz tarafından üretilen başka nörokimyasallar var.

Pennsylvania Üniversitesindeki bilim adamları 2002’de güneş yogisi Hira Ratan Manek’i 130 gün boyunca gözlemlediler. Onun epifizinin büyüme ve yeniden aktivasyon sergilediğini gördüler.
“Üçüncü gözü” aktive etmek ve yüksek boyutları algılamak için epifiz ve hipofiz birlikte titreşmelidir, buna meditasyon, tonlama ve/veya güneşe bakmak ile ulaşılır. Hipofiz vasıtasıyla işlev yapan kişilik ile epifiz vasıtasıyla işlev yapan ruh arasında doğru bir ilişki oluşturulduğu zaman, manyetik bir alan yaratılır. Epifiz kendi manyetik alanını üretebilir, çünkü manyetit (mıknatıslı demir cevheri) içerir. Bu alan dünyanın manyetik alanı ile etkileşebilir. Şafakta dünyanın manyetik alanını yükleyen solar rüzgar epifiz bezini canlandırır. Sabah saat 4 ile 6 arasındaki periyodun meditasyon yapmak için ve güneşe bakmak için en iyi zaman olmasının nedeni budur. Bu zamanlarda, epifiz İnsan Büyüme Hormonu salgılaması için hipofizi canlandırır. Güneşe bakanların tırnaklarının ve saçlarının çabuk uzamasının, saç renklerinin düzelmesinin ve genel yenilenmelerinin nedeni budur.

Kleopatra gençliğini ve iyi görünüşünü sürdürmek için hipofizi canlandırmak için alnına mıknatıs koyardı. Zaten kafasında bir mıknatıs olduğunu bilmiyordu.

Ayrıca, şafakta negatif elektrik yükü ile yüklenmiş epifiz ve pozitif elektrik yükü ile yüklenmiş hipofiz, meditasyon yaparken “kafadaki ışığı” yaratmak için kendi özlerini birleştirir.

Kaynak: http://www.healingenergytools.com/pineal-gland-and-sungazing/

Devamını Oku »

Yukarı Git