29 Ekim 2017 Pazar

ABD ESKİ ULUSAL GÜVENLİK ŞEFİNDEN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA



 Eski ABD ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, UFO’nun fizik kurallarına aykırı manevralarla kendisine yaklaşan F-18’leri alt ettiğini söyledi.

ABD'nin eski ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, uzaylıların varlığını kanıtlayacak açıklamalarda bulundu. Uzaylılara dair komplo teorileriyle gündeme gelen 51'inci bölgede görev yapmış olan Mellon, ABD donanmasının UFO olarak adlandırılan bilinmeyen uçan bir cisimle karşılaştığını duyurdu.

"Donanma güpegündüz UFO ile karşılaştı"

Görevinden ayrılmasının ardından dünyanın dört bir yanındaki UFO vakalarını takip eden "To The Stars Academy" kuruluşuna dâhil olan Mellon, geçtiğimiz yıllarda Kaliforniya eyaletinin San Diego şehri açıklarında bulunan ordu donanmasının güpegündüz UFO ile karşılaştığını ve olay anını kaydettiğini ileri sürdü. USS Nimitz uçak gemisi ve ona eşlik eden USS Princeton uçak gemisi mürettebatlarının UFO tespit ederek deneme uçusundaki iki savaş uçağına haber verdiğini belirten Mellon, "Transponder cihazı bulunmayan cisim, telsiz çağrılarına yanıt vermiyor. F-18 uçakları, cismin kanatları ve egzoz çıkışı olmadığını gördü" dedi.

"Fizik kurallarını altüst eden manevralarıyla F-18'lere üstünlük sağladı"

Mellon, bilinmeyen cismin raporlara geçen fiziksel özelliklerini "Beyaz renkte ve dikdörtgen şeklinde. 12 metre uzunluğunda ve 4 metre kalınlığında" diye saydı. UFO'nun fizik kurallarını altüst eden manevralarıyla F-18'lere üstünlük sağladığını kaydeden Mellon, "Objenin silah kamerası görüntüleri ve kızılötesi görüntüleri kaydedilmiş" diye konuştu. F-18'lerin uçak gemilerine dönmelerinin ardından UFO'nun saatlerce havada dolandığını belirten Mellon, "25 bin metre yüksekliğe çıkması, okyanusun 15 metre üzerine sesten daha hızlı iniş yaptığı kaydedilmiş. Bu tür vakalar tartışılmak üzere Kongre'ye sunulmalı. UFO'lar ordu kuvvetlerini tehdit ediyor" dedi.

Kaynak : https://www.ancient-code.com/us-navy-filmed-ufo-that-defied-physics-claims-former-senior-us-national-security-chief/
Devamını Oku »

SALYUT 7 - (2017)



Filmde, 1985 yılının Sovyet Rusya’sında yaşanan gerçek olaylardan esinlenilmiştir. Salyut 7 uzay istasyonu ile iletişim koptuktan sonra, uzay adamları Vladimir Dzhanibekov ve Viktor Sayinkh boş ve donmuş olan uzay aracına kenetlenip onu hayata döndürürler.

Kaynak : https://www.hdfilmcehennemi.com/salyut-7-izle/
Devamını Oku »

ÇİZGİ ÖTESİ - FLATLINERS - (2017)




Beş tıp öğrencisi ölümden sonrasına saplantılı hale gelmiştir. Ölümün ardından yaşamın devam edip etmediğini öğrenmeye kararlı olan öğrenciler tehlikeli bir deneye girişirler. Her biri kısa periyotlarda kalp atışlarını durdurur. Böylece hepsi ölüm deneyimi yaşar. Ancak yaptıkları deney giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır. Öğrenciler öteki tarafa geçerek doğaüstü varlıkların dikkatini çekmiştir ve artık her biri geçmişteki hataları ile acı bir biçimde yüzleşecektir...

Kaynak : http://www.beyazperde.com/filmler/film-197082/
Devamını Oku »

ANTI MATTER - (2017)





Bilim kurgu filmleriyle görmeye alışık olmadığımız bir gizemi araştıran bir öğrenci ve buldukları karşıt maddeye dair güzel bir yapım göreceğiz. Oxford üniversitesinde doktorasını yapan bir öğrenci, sanal bir solucan deliği üretmek ve onun içinde seyahat etmek üzerine bir çalışma gerçekleştirir. Fakat çabaları sürekli boşa çıkmakta ve bir türlü başaramamaktadır. Başaramadığını zannettiği bu dakikalarda farklı bir şey yaptığını anlar. Anti Matter izleyicisi solucan deliği hakkında bir çok bilgi edinebilecektir.

Kaynak : http://hdfilmevreni.co/anti-matter-izle-2017.html
Devamını Oku »

Yukarı Git