8 Ocak 2017 Pazar

KENDİSİNİ ISITARAK KANSERİ YENEN DOKTOR !





Kanseri Yenen Doktorun Tedavi Yöntemi

Kanser hastalığı..  Yaygın 4 farklı tedavi yöntemi vardır. Cerrahi, radyoterapi, kemoterapi , imnünoterapi.

Bu tedavi yöntemlerini kullanan binlerce insan sevdiklerini ve sevenlerini arkasında bırakıp hayata veda ediyor. Bazıları ise hayatının gençlik döneminde ayrılıyor aramızdan. Belki kanser hastası olan okuyucularımızdan birine bir faydam dokunur diye, kanseri yenen birinin hastalıkla mücadele yöntemini sizlerle paylaşacağım.

Alman Doktor Robert Gorter.. Kendisine kanser teşhisi koyan doktorlar  1976 yılında 3 yıllık ömrü kaldığını iddia etmişlerdi. Kemoterapi ve radyoterapi tedavisi teklif edildi fakat o bu yöntemlerin kendisine uygulanmasını reddetti çünkü bu tedavi yöntemleri, kanserli hücreleri öldürürken aynı zamanda vücudun bağışıklık(savunma) sistemine ait hücreleri de öldürüyordu. Kansere karşı açılan savaşta en önemli silah, vücudun kendisini hastalıklara karşı koruyan bağışıklık sistemi olduğunu iyi bilen Alman Doktor, kendi tedavi yöntemini geliştirdi.
Robert  Gorter bağışıklık sistemini güçlendirerek kanseri yenebileceğine inanıyordu. Bu yüzden bağışıklık sistemini güçlendirecek yöntemler üzerinde çalıştı.  Temel yöntem olarak vücut ısısı artışında, vücudun bağışıklık sisteminin katlanarak artışını ele aldı. Soğuk algınlığı gibi hastalıklarda, ateşin çıkmasının sebebi, bağışıklık sisteminin mikroplara karşı başlattığı savaştan kaynakladığını bilen doktor, bu yöntemin bir benzerini kanser ile mücadelede kullanmaya karar verdi.
Kendisinden önceki kanser hastalarını da inceleyen Gorter, hastaların ortak yönlerinden birinin çok az hastalanmış kişiler olduğunu gördü. Yani vücudun bağışıklık sistemi yeterince çalıştırılmamış kişiler. Örneğin yeni doğmuş bir bebek, ilk 12 ay içerisinde 5-9 kez viral enfeksiyon kapar ve ateşlenir. Bu oranın altında kalan kişilerin, kansere yakalanma ihtimalleri; oranın üzerinde olan kişilere göre daha yüksektir.

Bir diğer ortak özellik ise kanser hastalarının vücut ortalama sıcaklıkları, sağlıklı insanlardan genellikle 0.5 derece daha düşük olması. Doktor Gorter’in incelediği bu kişiler soğuk algınlığı, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıkları geçirdiklerinde ateşlenmediklerini de söylerler.
Doktor bu ve diğer araştırdığı verileri derledikten sonra vücudun bağışıklık sistemini kullanarak kanseri yenebileceği bir tedavi yöntemi geliştirir.  Vücut ısısı 38.5 dereceye ulaşınca vücudun savunma sistemi alarma geçer ve bireyin kandaki bağışıklık kimyasalları ortalama 6 saat içerisinde 2 katına kadar çıkar. 2 katına çıkan bu kimyasallar, tedaviyi tamamen doğal hale getirir. Yani hastalığı, vücudun yenmesini sağlar. Peki vücut sıcaklığı nasıl kontrol edilecek ?

Robert Gorter kanser hastağına karşı tüm beden hipertermisini uyguluyor. Tüm beden hipertermisi; tüm vücudun ısısını 39-40 dereceye kadar (doktor kontrolü altında) çıkarılması durumu. Böylelikle vücudun tamamında kandaki bağışıklık savunmasını sağlayan doku miktarının artması sağlanıyor. Daha sonra ise local(yerel) tedavi uygulanıyor. Sadece kanserin olduğu bölge 42 dereceye kadar(doktor kontrolünde) ısıtılıyor. Böylelikle kanserli hücreler ölürken, radyoterapi ve kemoterapinin aksine sağlıklı hiçbir hücre zarar görmemiş oluyor.
Peki vücut nasıl ısıtılıyor ?
Infrared lambalar, sıcak su küvetleri, buhar odaları…

Doktor Robert Gorter’in yaptığı araştırmalar, kanserli hücrelerin 38.8 derecede kanserli hücrelerin ölmeye başladığını ve 42 derecede neredeyse tüm kanserli hücrelerin ödlüğünü göstermiş.

3 yorum:

Yukarı Git