9 Ocak 2016 Cumartesi

KUANTUM ENERJİ - BİOFEEDBACK



Kuantum Enerji - Biofeedback

   Her Birimiz Birer Işık Parçasıyız…

Biofotonik alanında öncü bir biyofizikçi olan Alman Dr. Fritz Albert Popp, bütün canlı hücrelerin ışık saçtığı ve ışığın kaynağının DNA olduğuna dair araştırmasını yayınladı.
Araştırma sonuçlarına göre DNA sadece tek frekans değil, birden çok frekans yayınlayabilir, hem organizmanın içinde hem de organizmalar arasında foton alışverişi oluyor.

Yani kelimenin tam anlamıyla her birimiz birer Işık parçasıyız.
Daha önce de bütün canlıların yaydığı enerjiyi ortaya koyan ve bu enerjiyi kullanmanın yollarını arayan birçok araştırma yapılmıştı.
- 1920 yılında Dr. Raymond Rife belli frekansları kullanarak virüsleri ve bakterileri yok edebildiğini buldu.
- Nikolas Tesla insan vücudunun yaydığı frekanslarla karışan dış frekansları yalıtabildiğimiz vakit rahatsızlıklara karşı büyük bir direnç geliştireceğimizi savundu.

İsveçli radyolog Bjorn Nordenstrom 1980’li yıllarda bir tümörün içine bir elektrot yerleştirilip doğru akım verilirse tümörün eridiğini bulguladı.
Dr. Robert O. Becker “The Body Electric” adlı kitabında insan vücudunun elektriksel frekanslarını belgeledi.

Rezonans

Kuantumun keşfinden sonra önem kazanan rezonans yani tınlaşım, bazı sırları açıklamada önemli rol oynuyor.

Frekans 1 saniyedeki tınlaşım sayısıdır. Her cismin, her maddenin, her organın, kısacası tüm sistemin bir frekansı vardır. Yani evren tınlaşan canlı bir organizmadır. Böylelikle sabit gördüğümüz tüm madde âlemi tınlaşan canlı bir organizmadır.

Her şey bir enerji, düşünce bir enerji, madde bir enerji. Enerji hem tınlar hem salınır. Evren tınlaşan, salınan enerji bütünü ve her şeyin bir tınlaşma sayısı var. Kuantum enerji tekniğinin temeli de rezonansa yani tınlaşıma dayanır.

Ne kadar hızlı tınlaşım olursa o kadar süptil bağlantılarımız kuvvetlenir, algılarımız ve anlayışımız değişir, hislerimizde büyük ölçüde değişim meydana gelir. Çünkü bizler de atomlardan meydana geliyoruz. Dünyanın tınlaşımı, bizim de tınlaşımımızı etkiler. Örneğin insanlar 62-68 Hertz titrerler. Hertz, saniyedeki tınlama sayısı demektir.

Bilimsel çalışmalar ilerledikçe, aslında maddeciliğe dayalı bilimin, ruhsallık ile nasıl bütünleştiğini görmek gerçekten çok güzel. Ve bilimin, kuantum alanındaki çalışmalar sayesinde, ruhsallığı ve bütünselliği, fiziki evrenin dışında, görünmeyen evrenin varlığına gün geçtikçe yaklaşması kaçınılmaz oluyor. Ve birçok bilinmeyenin, açıklanamayanın temeline açıklayıcı ışık tutuyor.

Magnetik Biorezonans hangi alanlarda kullanılabilir ve neyi dengeler?

Magnetik Biorezonans yöntemi bedenin ve psikolojik durumunun pek çok dengesizliklerinde ve bebekten yaşlıya kadar her yaşta kullanılmaktadır.
Sinir sitemine ait dengesizlikleri, stresin azaltılması/depresyon azaltılması, anxiyete gibi durumların azaltılması ve duygusal durumun dengeye getirilmesi, uykusuzluk, panik atak, iştahsızlık gibi yeme bozuklukları. İskelet sistemi dengesizlikleri.

Yan etkisi var mıdır?

Biorezonans, herhangi bir yan etki olmadan çalışır. Bu yöntemin büyük bir avantajı herkes tarafından kullanılabilir oluşu, yetişkin, çocuklar ve yaşlı kişiler.

İnsanların Frekansları

Araştırmalar her canlının bir frekansa sahip olduğunu (megahertz olarak ölçülüyor) ve dahası hepimizin çevremizdeki frekanslardan etkilendiğini gösteriyor. Geçen yüzyılın başında Amerikalı doktor Bruce Tainio insanların ve gıdaların biyofrekanslarını ölçen bir alet geliştirdi. Esans yağlar uzmanı D. Gary Young’un da yardımıyla araştırma frekanslar ve hastalıklar arasındaki ilişkiyi incelemeye yöneldi. Bu ekip aynı zamanda esans yağların insan vücudunun frekansları üzerine etkisini de inceledi. Keşifleri çok ilginçtir.

Canlıların Frekansları

                                                

Dengeli bir insan vücudunun 62-68 MHz’lik bir frekans aralığı var. Dengesizlikler ve rahatsızlıklar 58 MHz’de baş göstermeye başlıyor. Esans yağlar insan tarafından kullanılan doğal maddeler arasında en yüksek frekansa sahip olan şey. Yukarıdaki frekans tablosunda bir uçta işlenmiş/konserve yiyecekler dururken (0 MHz) öteki uçta en yüksek frekans ile gül yağı (320 MHz) bulunmaktadır. Gül’ün aşkla ilişkilendirilmiş olması belki de bir rastlantı değildir.

Magnetik Biorezonans, tüm dünyada, bilim adamları tarafından yüzyılın en modern stres ve dengeleme yöntemi olarak kabul edilmiştir. Magnetik Biorezonans insan bedeninin enerjetik titreşimini saptayıp yorumlayarak tüm bedenin taranması ve enerjetik dengelenmesini yardım eden bir yöntemdir.
Magnetik rezonans ile inceleme, klasik tıp yöntemlerinden farklı olarak hücre ve doku düzeyinde analiz yaparak daha geniş kapsamlı sonuçlar verir ve sadece fizik beden değil, aynı zamanda enerjetik, duygusal ve spiritüel bedenleri de taramaktadır.


Magnetik rezonans ile biofeedback (geri bildirim) yöntemlerinin modern bilgisayar programı ile birleştirilmiş şekli olan Kuantum Biofeedback sistemi, günümüzde insan bedenini analiz eden en komplike cihazlardan birisidir.
Kuantum Biofeedback cihazı kişinin bedeni ile tamamen uyumlu olan dengelemeyi de (enerjetik veya doğal olarak) sağlamaya yardımcı olmaktadır.


Sistemin Çalışma Prensipleri

Prof. William Nelson tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiş olan bu sistem kuantum fiziğinin, enerji bilgilerine dayanmaktadır ve fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan dengelenmenize yardımcı olur.
Biofeedback (biyolojik geri bildirim) ve biyorezonansı bir araya getiren Kuantum Biofeedback sistemi, bedenin kendini dengeleme kapasitesini uyararak, tamamen doğal ve enerjisel yöntemlerle harekete geçirir.

Kuantum Biofeedback sistemi oldukça hassas ve tamamıyla güvenli bir sistem olan QXCI sisteminin en son hali ve dünyada birçok ülkede EPFX olarak kabul görmüştür.
Royal Raymond Rife 1920'li yıllarda temellerini attı bu sistemin. Rife, virüsleri canlı olarak gözlemleyebilen ilk bilim adamı. Rife kendi geliştirdiği mikroskobu ve polarize bir ışık ile bu gözlemleri yapmaya başladı ve bir gün gözlemlediği virüsün aniden parçalandığını ve öldüğünü fark etti. Bunun nedenini araştırdığında, kullandığı polarize ışığın frekansı ile virüsün yaşam frekansının tuttuğunu fark etti. Daha sonra virüs, bakteri, mantar ve benzeri patojenlerin öldüğü frekansları bulmaya başladı.

Kanseri, ‘BX virüsü’ olarak tanımladı ve o dönem dünyada büyük ilgi uyandırdı, gazetelerde manşetlerde yer aldı. Tabii ilgi artınca çalışmalarını hızlandırdı, başka bilim adamlarının da katkılarıyla Kaliforniya Pasadena'da bir klinik kurdu. Dönemin ilaç tröstleri Rife'in çalışmalarını engelledi. Fakat, bu çalışma bilim adamlarının hep merak konusu oldu ve el altından bu araştırmalara devam edildi. Böylece zaman içinde Rife jeneratörleri ve  biorezonans cihazları gibi çeşitli cihazlar ortaya çıktı.

Sistemin çalışma prensipleri
Magnetik rezonans, doku ve organların içindeki DNA düzeyinde etki ederek, sinir sistemi, kalp damar sistemi, kemik, sindirim gibi akut veya kronik dengesizliklerin tespitine yardımcı olabilmektedir.
Magnetik rezonans yardımıyla bedenin genel durumu ve olası potansiyel riskleri, genetik yatkınlığa göre tespit edilmesine yardımcı olabilmektedir. İlaçların yan etkilerinin azaltılmasına yardımcı olabilmektedir.

Kuantum Biofeedback cihazı, biorezonans, biofeedback, stres azaltma, Rife frekansları, homeopati, NLP, elektro-akupunktur..vs ile kuantum fiziğinin harmanlandığı, doğu ile batının felsefe ve tekniklerini birleştiren 72 modalitede 200’den fazla biofeedback terapisi ile dünyanın en geniş kapsamlı ve hassas biofeedback enerji dengeleme ve uyumlanma sistemidir.

Tüm fiziksel ve ruhsal dengesizlikler önce kişinin enerji sisteminde başlar. Vücudumuzdaki her bir organ kendi enerjisiyle titreşir. Bu titreşim enerjisi toksinler, mikroorganizmalar vs. sonucu bozulduğunda organ fonksiyonlarını kaybetmeye başlar. Titreşim veya enerji terapi, hücresel düzeyde her organın kendi titreşim frekanslarını düzene koymaya yardımcı olur ve böylece organ dengelenmeye başlar.

Kuantum Biofeedback cihazı vücudu 12000 farklı frekansta, bir anti-virüs programının bilgisayarı taradığı gibi tarar. Saniyenin 1/1000’i hızında çalışır ve vücudun bu frekanslara verdiği cevapları alır, normal değerler ile karşılaştırır, yanıtlarını derecelendirir, vücuttaki akut ve kronik dengesizlikleri belirler.
Organlarınızdan gelen enerjik yanıt, olması gereken enerjisel frekansa ulaşıncaya kadar, sistem özgün frekansı ile hücreleri beslemeye devam edecektir. Vücudumuzun birçok bölgesi terapi sonrasında doğal frekansında titreştiği zaman, kendini dengelemek için daha yüksek enerjisel frekansa sahip olunmasına yardımcı olunur.

Kuantum Biofeedback cihazı’nın test sonucunda verdiği bilgiler, standart tıbbi testlerin (laboratuar testleri, radyolojik tetkikler) sağladığı bilgilerden farklıdır. Vücudunuzu bütünsel olarak ele alarak bir yaklaşım sunmak için fiziksel, duygusal, psikolojik, toplumsal ve çevresel açılardan incelemeye yardımcı olur.
Kuantum Biofeedback cihazı, kişinin vücudunu aynen bir bilgisayardaki virüs tarama programı gibi baştan aşağı tarar. Her türlü zayıflığı ve dengesizliği araştırır.
Kuantum Enerji Dengeleme ve Uyumlama sistemi stresin dengelenmesini amaçlayan, fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan dengelenmenize yardımcı olur.

Bu titreşim vücuda nasıl iletiliyor?

Biofeedback sisteminde frekanslar, kişinin el bileklerine, ayak bileklerine ve başına elektrotlar bağlayarak iletiliyor. Seanslar bir buçuk saat sürüyor. İlk önce cihaz kendini kalibre ediyor, bunu bedenle tanışma olarak tanımlayabiliriz. Kişinin normal reaksiyon seviyeleri belirleniyor, ayrıca eğer kişi üzerinde herhangi bir jeopatik stres tespit edilirse, bu stresin nötrlenmesi ve dengelenmesi için bir çalışma yapılıyor.
Test yaklaşık 4 dakika sürüyor, bu sırada vücuda 12 bin farklı frekans gönderiliyor ve her bir frekansa vücudun tepkisi ölçülüyor.

Biofeedback (biyolojik geri bildirim) ve biorezonansı bir araya getiren Kuantum Biofeedback sistemi, bedenin muazzam düzeydeki kendini dengeleme kapasitesini uyararak tamamen doğal ve enerjisel yöntemlerle harekete geçirir. Fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan dengelenmemize yakalamanıza yardımcı olur.
Basitçe Kuantum Biofeedback sistemi insanlarda ortaya çıkan enerjisel dengesizlikleri, stresi ve dolayısıyla oluşan sorunlarını dengelemede destek ve tamamlayıcı olan ileri teknoloji ile çalışan bir bütünsel dengeleme ve uyumlanma cihazıdır.




'EDUCTOR' Biofeedback cihazında özel terapi seanslarındaydım...Olağanüstü bir cihaz.. Kişisel görüşümü soracak olursanız,geleceğin tıbbı budur...Devrim niteliğinde ve ilaçsız tedavi alanında en üstün başarı diyebilirim. 
 Tolga Yazıcıer

KAYNAK :
http://www.siriuskuantumenerji.com/tr/kuantum-enerji-biofeedback.aspx

CİHAZIN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ :
http://www.siriuskuantumenerji.com/tr/sistemin-calisma-prensipleri.aspx

CİHAZLAR : EDUCTOR ve SCİO
http://www.siriuskuantumenerji.com/tr/kuantum-biofeedback-eductor.aspx

İLETİŞİM :
http://www.siriuskuantumenerji.com/tr/iletisim.aspx



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git