1 Şubat 2016 Pazartesi

YAKIN TEMAS - ELIZABETH KLARER




“Sizlerin teknolojik seviyemizi tasavvur etme yetersizliğiniz, yıldızlar arası yolculuk yapma anlayışınızı sınırlıyor. Zaman ve uzay içinde hareket etmek, bizim bilimsel ilerlememizin doğal bir sonucudur. Paralel dünyaların varlığı ve bir ırkın aynı uzayda başka ırklarla birlikte yaşaması henüz dünyanızda tam olarak anlaşılmış değil.

Gemilerimiz bir boyuttan diğer boyuta, moleküler titreşim halimizi değiştirerek hareket etmekte. Bu, bizlerin gökyüzünde aniden görünüp, yok olduğumuz izlenimi veriyor size. Hızın uzay yolculuğunda pek bir önemi yoktur. Bütün hareket, düşünce gücüyle ve moleküler değişimle elde edilir.

Bizler, diğer boyutlardan geldiğimiz zaman, titreşimsel frekansımızı düşürüp maddeleşip sizlere görünür hale geliyoruz. Bunu insanoğlu yavaş yavaş evrende yalnız olmadığının farkına varsın diye zaman zaman yapıyoruz. Bizim birçok küçük keşif gemilerimizi atmosferinizde görmektesiniz. Bu gemiler aslında, dünyanın yörüngesinde ve etrafında mevkilenmiş, değişik ölçülerdeki ana gemilerden gelmektedir.

Bizler, sizlere arkadaşlık elini uzatmak ve kozmik komşularımızı selamlamak için, uzay ve zamandan gelen kardeşleriniziz. Genç ırkınızın gelişimini ve büyüyen zorluklarınızın üstesinden gelmenizi uzaktan izlemekteyiz.

Sizlerin kozmik kanun uyarınca daha üst anlayış seviyesine doğru ilerlemenizi bekliyoruz. Evrensel yolculuğumuzda bizlere katılmanın eşiğindesiniz. Ve evrimsel gelişiminizdeki bu önemli adımı atmanızı sabırla beklemekteyiz…”

'Akon'
Proxima Centauri Yıldız Sistemi- Meton Gezegeni (YAKIN TEMAS- ELIZABETH KLARER)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git