22 Şubat 2016 Pazartesi

USO'LARIN AMAÇLARI




USO'LARIN AMAÇLARI

USOlarin, Dünyadisi Teknolojik Araçlar oldugunu kabul edersek, gezegenimize neden geldiklerini çok daha iyi anlama firsatini elde etmis olacagiz Asagida bunlarin bazilari siralanmistir:

01). Uzaylilar (ya da USOlar), DENiZALTI ÜSLERi KURMAK için gelmektedirler. Çünkü, dünyanin yaklasik dörtte üçü sularla kaplidir. Bu yüzden, sular dünya gezegeninde çok büyük bir alani kaplar. Ayrica, denizler hala insanlarin yerlesimine kapalidir. Çünkü, insan teknolojisi su an için çok fazla derinlere inebilmek için gerekli bilgiye ve güce sahip degildir. Tüm bu veriler, Uzaylilarin, dünya okyanuslari,denizleri, gölleri ya da nehirleri altinda birtakim Uçandaire Üsleri kurmalarini kolaylastirmaktadir bir anlamda.

02). Uzaylilarin, denizalti UFO üslerini kurmalarinin diger bir mantikli nedeni de, USOlarin denizaltinda çok daha rahat kamufle olmalaridir. Yani, Uzaylilar denizalti üslerini daha iyi SAKLANABiLMEK için kurmuslardir. Böylece, insanlarin gözleri önünden olabildigince uzak durmaya çalismaktadirlar.

03). Uzaylilarin denizlerimizdeki etkinliklerinin asil nedeni belki de GELECEKTE DÜNYA GEZEGENiNi iSTiLA ETMEK olabilir. Yani, kötü niyetli bazi Uzaylilar, gezegenimizin gözlerden en uzak köseleri olan okyanus ve deniz altlarinda gizli Uçandaire üsleri kurduktan bir süre sonra iNSANLIGA KARSI SALDIRMAK amacini tasiyabilirler.

04). USOlarin sik sik dünya sularina girip çikmalarinin nedeni, Uzaylilarin, aslinda OKYANUS VE DENiZLERi MERAK ETMELERi olabilir. Yani, bu zeki varliklar çok çok uzak yerlerden geliyorlarsa, o zaman, dünyaya yaklastiklarinda ilk fark edecekleri unsur, gezegenimizin maviligi olacaktir. Dolayisiyla, salt merak amaçli olarak, Uzaylilar öncelikli olarak okyanuslari veya denizleri arastirmak isteyebilirler.

05). USOlarin dünya sularini kullanmasinin belki de en önemli nedeni, Uzaylilar için SUYUN HAYATi ÖNEM TASIMASI'dir. Yani, bir anlamda Uzaylilar suyu, USOlarini çalistirabilmek (örnegin, bir tür nükleer reaksiyon motoruna sahipse) için ya da kendi yasamlarini devam ettirebilmek için kullaniyor olabilirler. Su, onlar için stratejik ve yasamsal bir öneme sahip olabilir.

06). USOlarin deniz ya da okyanus altlarinda çesitli üsler kurmasinin diger bir mantikli nedeni, Uzaylilarin, aslinda deniz tabaninda ya da suyun içinde bulunan bazi minerallerden, madenlerden veya maddelerden yararlanmak istemesi olabilir. Yani, bir anlamda Uzaylilar, bu mineralleri ya da madenleri almak için gelmektedirler. Kisacasi, Uzaylilar TiCARi AMAÇLI olarak geliyor olabilir. Belki de, Uzaylilarin kendi gezegenlerindeki bazi mineraller ve madenler tükenmistir; o nedenle, Uzaylilar, teknolojilerini devam ettirebilmek için bazi ham maddelere ihtiyaç duyabilirler. Ya da, Uzaylilar buradan aldiklari dogal kaynaklari diger gezegenlerdeki zeki varliklarla bir tür EKONOMiK DEGiS-TOKUS iÇiN kullaniyor olabilirler. Yani, denizlerdeki bazi maddelerin onlar için ekonomik bir degeri olabilir.

07). USOlarin dünya denizlerine gelmelerinin bir baska nedeni de, SULARDA BULUNAN BESiN KAYNAKLARINI (örnegin, balik, balina, plankton gibi) SÖMÜRMEK VEYA TÜKETMEK olabilir. Salt bu yüzden, Uzaylilar, dünya gezegeninin deniz kaynaklarini kullanmaya karar vermis olabilirler. Yani, besinleri tükenen Uzaylilar dünya sularindan kendi gezegenlerine yiyecek tasimaktadirlar. Veya, Uzaylilar kendi gezegenlerinde hiç mi hiç bulunmayan bazi besin kaynaklarindan yararlanmak istemis olabilirler.

08). USOlari kullanan Uzaylilar, dünyanin en çok canli türü barindiran bölgeleri olan denizleri, salt BiLiMSEL AMAÇLI olarak görmek isteyebilirler. Yani, sulardaki tür zenginligini incelemek onlar için mükemmel bir firsat olabilir. Bir anlamda, Uzaylilar OKYANUSLARIN VE DENiZLERiN EKO-SiSTEMLERiNi iNCELEMEK isteyebilirler. Dolayisiyla, Uzaylilar öncelikle okyanus veya denizlerdeki ekolojik, biyolojik, kimyasal yasami arastirmak isteyebilirler pekala. Yani, ister Galaktik olsun isterse inter-Galaktik olsun, bu bilim ziyaretçileri için denizlerdeki canlilik harika bir inceleme alani olabilir. Hatta, Uzaylilar deniz canlilari üzerinde birtakim DENEYLER yapabilirler. Ya da, bu türlerin üzerinde GENETiK ÇALISMALAR gerçeklestirebilirler.

09). USOlar, dünya denizlerine salt TURiSTiK GEZi düzenlemek amaciyla geliyor olabilirler; yani, bu onlar için bir hayvanat bahçesini ziyaret etmek gibi olmalidir. insanoglunu veya daha ilkel türleri görmek Uzaylilar için bayagi eglenceli olmalidir.

10). USOlari kullanan Uzaylilar, dünya insaninin denizlerdeki her türlü etkinligini bir tür GALATiK ya da iNTER-GALAKTiK KONTROL MEKANiZMASI adina denetim altinda tutuyor olabilirler. Belki de, Uzaylilar insanoglunun sonsuz bir hirsla hem kendine hem de içinde yasadigi biricik gezegene (ve dolayisiyla denizlere) zarar vermesini önlemeye çalisiyor olabilirler. Böylece, Uzaylilar mevcut zarari en alt seviyeye çekmek istiyor olabilir (biraz uçuk bir teori olarak durmaktadir bu haliyle).

11). USOlarin çogunlukla denizleri kullanmasinin nedeni, belki de suyun sahip oldugu birtakim ilginç özelliklerin BOYUTLAR ARASI YOLCULUKLARA kolaylik saglamasidir. Bazi arastirmacilara göre, bir boyuttan diger bir boyuta geçisin en kolay gerçeklesecegi yerler genelde "su bulunan bölgeler"dir (fazla iddiali bir teoriye benziyor).

12). USOlarin sik sik dünya sularini kullanmasinin nedenlerinden biri de, buralarin ZAMAN YOLCULUGUNA OLANAK SAGLAMASI'dir belki. Yani, ya UZAYLI ATALARIMIZ GEÇMiSTEN GELiYOR ya da GELECEKTEKi TORUNLARIMIZ BiZi ZiYARETE GELiYOR olabilir (kaçik bir kurama benziyor).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git