22 Şubat 2016 Pazartesi

USO'LARIN İLGİNÇ ÖZELLİKLERİ




USO'LARIN İLGİNÇ ÖZELLİKLERİ



Elde edilen gözlem raporlarindan açikça anlasilacagi üzere, USOlarin çok ilginç birtakim özellikleri vardir. Bunlardan en önemlileri söyledir:


01. USOlar, insan yapisi denizaltilarin dalamadigi derin sulara kolayca dalarlar.

02. USOlar, insan yapisi denizaltilarin dalamadigi sig sulara ve denizalti kayaliklarina kolayca dalarlar.

03. USOlar, insan yapisi denizaltilarin ulasamadigi çok yüksek hizlara kolayca ulasirlar; hem yatay hem de dikey yönlerde çok hizli olarak hareket ederler.

04. USOlar, insan yapisi denizaltilarin beceremedigi kivrak ve olaganüstü manevralari rahatça yaparlar.

05. USOlar, insan yapisi denizaltilarin beceremedigi kompleks islevleri gerçeklestirirler. Örnegin, USOlar havadan denizin içine dogru kolayca dalarlar ya da denizden gökyüzüne dogru rahatça yükselirler. Yani, USOlar hem denizalti, hem gemi, hem uçak hem de uzay araci gibi davranirlar.

06. USOlar, insan yapisi denizaltilarin basa çikamadigi teknik problemleri çözmüslerdir denebilir.
Örnegin, dünya yapisi bir denizalti çok fazla derinlere indiginde, ortamdaki korkunç basinçtan dolayi araç adeta yumurta kabugu gibi ezilmektedir. Bundan baska, denizalti personeli araçla birlikte yüzeye dogru çikarken her an vurgun yeme tehlikesi ile karsi karsiya kalabilir. Gözlem raporlarindan anlasildigi üzere, USOlarin, teknik ya da personel bazinda herhangi bir risk tasimadigi görülmektedir.

07. USOlar, insan yapisi denizaltilarin yapisinda bulunmayan bazi sekil farkliliklarina sahiptirler; örnegin, USOlarin çogunda periskop (yani, bir tür gözetleme dürbünü) yoktur; Çünkü, USOlarin dis görünüsü insan yapisi olan denizaltilardan çok daha farklidir, örnegin; oval, puro, üçgen ya da daire vb. seklinde olurlar.

08. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak sonar ya da radar ekraninda görünmezlik yetenegi sergileyebilirler (radara yakalanmayan insan yapisi Stealth tipi denizaltilar da vardir). Ama bazi durumlarda, USOlar sonarda veya radarda görülebilirler.

09. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak etrafa su siçratmadan ya da herhangi bir dalgaya sebep olmadan denize dalma özelligine sahiptirler. Fakat bazi gözlemlere göre ise, USOlar denize dalarlarken devasa su sütunlarina neden olmaktadirlar.

10. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak denizlerdeki ya da göllerdeki buzlari kirarak suya dalma veya sudan çikma özelligine sahiptirler; bazi raporlara göre de, USOlar göllerdeki buzlari kirarak ilerleyebilirler (insan yapisi olan bazi buz kirma gemileri de vardir elbette) ya da buz üstüne konabilirler.

11. USOlar, bazi gözlemlere göre, oldukça tuhaf görünüslü personele ya da kurbaga adamlara (yani, Uzaylilara) sahip gibi görünmektedirler. Birtakim USO raporlarinda bu ilginç durum dogrulanmistir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git