15 Ocak 2016 Cuma

PARAPSİKOLOJİK YETENEKLER



PARAPSİKOLOJİK YETENEKLER

Metafizik uzmanı Gökhan Hani'nin yaptığı çalışmalar sonucunda,insanların (ruh) spiritüalinde çeşitli doğa üstü yetenekler keşfetmiştir.

Profesyonel parapsikoloji araştırmalarında ancak gözle görülerek inanılacak çeşitli olay ve olgular insanları şok etse de,metafizik uzmanı Gökhan Hani bu çalışmaları yerinde gözlemlemiştir.

Çeşitli madenleri elleriyle tespit edenleri,elleriyle balık yakalayanları kinetik enerjileriyle çok değişik ve doğa üstü olayları inceleme devam edecektir.

Atmokinesis ;

Atmosferi ve atmosfer olaylarını kontrol etme yeteneğidir. Havayı ve hava olaylarını kontrol eder.Havanın nasıl olacağını önceden his ederek,yağmurun,karın veya havanın ılıman olacağını tahmin edebilir.Hava olaylarına göre ruhunun durgunluğu ve hareketliliği oluşur.



Büyük Marmara depreminde çoğu insanda bulunan bu parapsikolojik yetenek kanıtlanmıştır.Gökyüzünde çeşitli ışık ve bulut küreleri görünmeleri depreme işarettir.En son Van depreminde de bazı insanlar gökyüzünde farklı renk kümeleri ve bulutlar görmüşlerdir.



Ayrıca atmosfer katmanında yer alan İyonosferdeki evrensel çekim alanlarını değiştirici aletler yapan ülkelerde vardır.Alaska daki Haarp teknolojisi,Teslanın çalışma teorilerini geliştirerek,gökyüzünden yeryüzüne elektro manyetik akımlar yolluyarak yeryüzü kırık fay hatlarını harekete geçirebilir.

Aynı zamanda Haarp teknolojisiyle atmosfer olaylarına(Yağmur) etki edilebilir.

Fakat unutulmamalıdır ki,gökyüzü olayları Allahın emrindeki melekler tarafından tabiat olayları kontrol edilir.Büyük bulutları melekler çeker,gökyüzünde bulutları çeken melekleri bazı parapsikolojik yeteneğe sahip olan insanlar görmüşlerdir.Kuran-ı kerimin bazı surelerinde tartıyla oynamayın diye ayetler yer alır.Hangi ülke gökyüzündeki tartıyla oynarsa onun kaç misli fırtına ve kasırgaya maruz kalır.

Zaten bir hadiste de bu açıklanmıştır.Peygamber efendimiz gökyüzünde bulut gördüğünde hemen dua ederdi,bunun sebebi gökyüzünden büyük ve görevli meleklerin yeryüzüne indiği işaretidir.

Bu konular parapsikolojik çalışmalar içerisindedir.Bu konuyla ilgili akademik çalışmalarımız mevcuttur.

Biokinesis ; Biokinesisler canlıların DNA kodlarını yazıp onları tedavi edebilirler.Vücutsal olayları kontrol yeteneğidir. Biokinesis yeteneğiyle insan vücudundaki saklı hastalıklar söylenebilir.Ve beyin onu otomatikman terapi edebilir.Biokinesis enerjisine sahip türkiyede bir çok insanla Metafizik uzmanı Gökhan Hani karşılaşmıştır.Tırnak-El-Parmak-Ayak ve Gözlere bakarak insan vücudunda bulunan tüm hastalıkları durugörüyle hisseden insanlar vardır.Bu kişilerin isimleri verilmeyerek,saklanılacaktır.

Chronokinesis ; Zamanı yavaşlatma, ileri-geri alma,bazen kısa süreli durdurma yeteneği olup,bu yeteneğe sahip olan çok az insan vardır. Bu yeteneğe sahip olan insanlar çok aşırı derece nostaljik aşk fenomenleridir.Zaman fenomenlerini yaşadıkları ana bağlı olarak,ruhsal güçleriyle değiştirmenin yanında,durdurma olayına girer.Zaman yönetimini kendi auralarıyla yaşadıkları zamanda durdurabilirler.Kader dondurulur,fakat değiştirilemez.Kuran-kerimin El-Keyf süresinde Ashabı keyf denilen yerde yani magarada Yemliha,Mekselina,Mislina,Mernuş,Debernuş,Şazenuş,Kefeştatıyuş ve kıtmıyr 7 kişi ve köpekleri de zamanda durdurulmuşlardır.309 yıl kaderleri dondurulmuş,yani bekletilmişlerdir.

Cryokinesis ; Termal atomları kontrol yeteneğidir.Sel ve bazı doğa olaylarını durdurma yeteneğine sahiptirler.Bu tür insanlar radyolojik ışınlara maruz kalsalar bile,vücutlarında hiçbir değişiklikler olmaz.Bu konu çok geniştir.Termal enerji üreten santrallerde uzun süreli çalışan kişilerin DNA larına girerek,doğan çocuklarında bu gizli yetenek oluşur.Suyun kendisini sevdiği bu yeteneğe sahip insanlar vardır.Bir yerde meydana gelen seli ALLAHIN fıtratlarına verdikleri yeteneklerle durdurabilen insanlarda yaşamaktadır.İstanbulun üsküdar ilçesinde türbesi bulunan Aziz Mahmud Hüdayi H.z nin Seli ve suyu kontrol etme duasıyla fıtratı donatılmış derler.

Electrokinesis ; Elektronları ve elektriği kontrol etme yeteneği olarak,elektronik beyin sahibi insanların üzerindeki biomanyetik aktivasyondadır. Ani elektrik çarpan insanlarda, daha sonradan görülür.Ani elektrik çarpan insanlarda farklı mistik olaylar yaşanabilmektedir.Bu tip insanlar yetenekleri hep saklarlar.Bu tip insanlarda çeşitli ve çok farklı yetenekler vardır.Bu tip yeteneğe sahip olan insanlara elektrik çarptığında beyin tepe çakrasını ve 3 göz çakrasını otomatikmen açtığından çok şeyi önceden görebilir veya sezebilirler.

Hydrokinesis ; Suyu kontrol etme yeteneğidir. Sulu ortamlarda yaşayan ve suyu kendilerine yaşam biçimi olarak seçen insanlarda bu yetenek vardır.Bu tür insanlar suya devamlı,vücutlarını temas ettirmek zorundadır.Yada psikolojimken depresyona girmektedirler, bu yüzdende aldıkları anti depresanlar onlara fayda vermeyip,zarar verir.Sulu yerlerde yaşarlar,yani denizin,ırmağın ve gölün bulunduğu kıyılarda yada çoğu denizcidirler,denizi çok severler,denizden ayrı kaldılar mı depresyona girerler.Vücutlarındaki tek tedavi şekli sudur.Hidroterapi en çok bu tip fıtratta olan hastaları tedavi eder.Bu tip insanlar hep deniz kenarlarında evleri vardır,yada denizcidirler.

Magnetokinesis ; Manyetik alan ve manyetizim kontrolüdür.Mıknatısları kontrol etmede magnetokinesistir. Manyetik alanlarda fazlaca bulunan insanlarda bu olgu oluşur.Ellerine aldıkları elektronik madde birden bire çalışabildiği gibi,durabilirde.Üzerine mıknatıs gibi demirler yapışır.Türkiyede bu tip yeteneğe sahip insanlar çoktur.Google,de bu tip insanların resmini görebilirsiniz.Metal olan tüm demirler üzelerine yapışır.Bu tür insanlar insan vücudunda bulunan büyük hastalıkları ellerle çekebilme yeteneklerine 8 aşamalı bioenerji dersleri aldıktan sonra kavuşabilirler.

Photokinesis ; Işığı oluşturan protonları ve ışığı kontrol yeteneği olarak çok az insanda bulunur.Türkiyede bir veya iki kişide bu yetenek vardır,biri elektrik ve elektronik mühendisidir,diğeri ise hurdacı bir gençte görülmüştür.Bunların isimleri saklanmaktadır.

Psychokinesis (Telekinesis) ; Cisimleri hareket ettirme yeteneğidir. Bu yeteneğe sahip insanlar vardır.Bu tip insanlar çoktur,eğitimlede gelişebilir,telekinezi yeteneğe sahip türkiyede ve dünyada çok insan vardır,fakat hepsinin gücü birbirinden farklıdır.

Pyrokinesis ; Ateş ve benzeri sıcak plazmaları kontrol yeteneğidir. Plazma tik enerji yoğunlaşmasını algılarlar.Türkiyede bu tip yeteneğe sahip olan kişiler vardır.

Evlerinde hep yangın çıkar,nereye giderlerse gitsinler ya o evin perdesi tutuşur yada tahta olan herhangi birşey.

Terrakinesis ; Toprağı ve toprak olaylarını kontrol yeteneğidir.Bazı tarla çalışanlarda ve çiftçilerin ruh spiritüalinde bu yetenek vardır.

Umbrakinesis:Buda Photokinesisin tersidir...Işığı nötrolize etmeye...karanlık oluşturmaya yarar...

Thermokinesis:Cyrokinesisin tersidir..sıcaklık arttırmaya ısıtmaya yarar..

Lygrokinesis:İç enerji kontrol etme..Pis-Balı,Güç Kalkanı gibi özellikleri vardır...

Gravitakinesis:Yerçekimi etkisini kontrol etme...Depremleri ilk fark eden kişilerdir.Bu tip fıtrata sahip olan kişilerin topukları,ayakları veya bedenlerinde elektriklenme olarak depremi önceden hissedebilirler.

Geokinesis:Terrakinesis olarak ta bilinir...Fiziksel olarak yeryüzüne etkiyi kapsar,deprem olaylarını zihniyle kontrol edebilir.Deprem olmadan önce derin bir hüzne ve sebepsiz sıkıntıya girerler.

Chlorokinesis:Bitkiler üzerinde etki...Bitkilerle telepatik ve empatik ruhsal iletişime geçer.

Audiokinesis:Seslgalarını Kontrol etme...Bu yetenek daha çok yunus balığı eğitmenlerinde ve hayvan hipnotizörlerinde bulunur.

Aerokinesis:Rüzgarı Kontrol Etmek...Bazı insanların ben rüzgarın gelişiyle neşelenirim,yada rüzgarın oğluyum sözü mecazi olsa da bu olayın gerçeklik payı vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git