4 Ocak 2016 Pazartesi

ASTRAL GÖRÜNMEYEN ETKİLER




Astral Görünmeyen Etkiler
26.02.2016
Denning&Philips
Psychic-Vampire

Astral plan, tüm varlıkların fiziksel, içgüdüsel, duygusal, zihni ve ruhi aktivitelerinden kaynaklanan sayısız etkinin buluşma yeridir. Depremler, şiddetli fırtınalar gibi doğal olaylar, renkler, sesler, kokular gibi özel haberciler ve insandan yayılan enerji kaynakları; açık titreşimlerin yanısıra zor fark edilen titreşimler de üretir. Hepsi astral etkilerin sürekli değişen yaylım ateşine, paylarına düşen katkıyı sağlar.

Astral plandan yaşadığımız fizik plana yansıyan etkiler, biz farketmeden bilinçaltımıza girdikleri için bunları çoğunlukla tespit edememekteyiz. Bunlar ancak sezgisi çok güçlü medyomlar tarafından algılanabilmektedir.

Yani biz hem astral planı etkilemekte, hem de astral plandan etkiler almaktayız. Bu etkiler bünyemizde olumlu ya da olumsuz değişimlere neden olmaktadır. Bu karşılıklı bir etkileşimdir.

Astral plandaki bu tesirlerin oluşumuna sadece dünyada yaşayan insanların düşünce enerjileri değil, aynı zamanda bedensiz ruhsal varlıkların da ürettikleri enerjiler neden olabilmektedir. Bütün bu etkilerin insafına kalacak değil kuşkusuz. Hepimiz bu enerjilerin olumsuz etkilerine karşı korunma yeteneğimizi güçlendirerek auramızda büyük bir kalkan oluşturabiliriz.

Bunula birlikte bazen hastalık yüzünden veya duygusal nedenlerle direncimiz zayıflayabilir. Bazılarımız özellikle belli tipteki etkilerin altındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git