5 Mart 2016 Cumartesi

DÜNYA DEĞİŞİMLERİ ÜZERİNE MESAJ (Manyetik Alan ve Etkileri)




Dünya Değişimleri Üzerine Mesaj (Manyetik Alan ve Etkileri)

Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı
Drunvalo Melchizedek

Bu, yaşanacak en şaşırtıcı zamanlardan biridir ! Hepimizin etrafında olan – güneş sisteminde, gezegenimizde ve hatta bedenlerimizde – bu hızlı tekamülsel değişimleri deneyimlemek için burada olduğumuz için çok şanslıyız.
Burada Dünya üzerindeki bir çok insan gerçekleşmekte olan olağandışı şeyleri görmüyor, çünkü dıştaki görünüşler normal ve her günkü gibi kalıyor.
Ama, gerçekleşmekte olan şey kesinlikle normal değil. Milyonlarca yıldır, insanlık yirminci yüzyıla kadar yavaş, düzenli bir hızla tekamül etti. 1900’de, atlara biniyorduk ve basit bir mektubun gezegenin uzak alanlarına erişmesi haftalar veya aylar sürüyordu. İnsanlığın aya adım atması fantezi olarak düşünülüyordu. Gerçekte, diyelim 1890’da doğmuş olan biri ayda yürümenin gerçekleşebileceğine asla inanmazdı. Ama sadece 78 yıl sonra, bu gerçekleşti.
Ne oldu ? Tekamül hızımız nasıl bu kadar hızlı arttı ? İnsanlığın tekamülünde gerçekte olmakta olan nedir ?
Neden şimdi ?
Bir çok soru var.

Bilginin Toplanması

Bu zamanlarda insanın bilgisinin toplanması denklemine bakmak aydınlatıcıdır. Britannica ansiklopedisi yirminci yüzyılın gelmesi ile, insanlığın belli sayıda bilgi – modern terimlerle “bit” – elde ettiğini belirtir. Bu bilgi bitleri 6000 yıl önce, Sümer’deki uygarlığın başlangıcından, MS 1900’e dek toplandı.
Ve 1900’den 1950’ye dek, insanlık, uygarlığın başlangıcından bu yana topladığı aynı sayıda bilgi bitini topladı. Başka bir deyişle, sadece 50 yılda, 6000 yılda elde ettiğimiz bilgiyi elde ettik.
Bu kesinlikle normal değildir.
Ve bu bitmedi. Bilgideki artış üssel olarak devam ediyor. 1950 den 1970’e dek iki katına çıktı. Şimdi, bilgi artışı o kadar hızla ilerliyor ki, NASA bile bununla başa çıkamıyor. Bir noktada, NASA’nın bilgisayarlarına yeni veriler almada sekiz buçuk yıl geride olduğu bana anlatıldı.
Ancak, değişen sadece bilgi değil. Ayrıca, daha önce asla görülmeyen fenomenler ile birlikte insan deneyiminin her seviyesinde gerçekleşen değişimler var.

Dünya Değişimleri

Dünya Değişimleri departmanında, Dünya’nın jeomanyetik alanı, kısa bir zaman periyodunda o kadar değişimden geçiyor ki, hiç kimse bunun gerçekleşebileceğine inanmazdı.
Manyetik alanın yaklaşık 2000 yıldır zayıfladığını biliyoruz. Ve ayrıca, 500 yıl önce dramatik olarak düştüğünü de biliyoruz. Ancak, yaklaşık 30 yıl önce, manyetik hatlar kaymaya başladığında bizi şaşırttı. 1990 lara kadar o kadar kaydılar ki, ticari uçakların iniş yapması için kullanılan aeronautik haritaların tüm dünyada değiştirilmesi gerekti.
Balinalar, aynı nedenle, kıyıya vurmaya başladılar. Onların göçleri bu manyetik hatları takip ediyor. Bu hatların aniden ve beklenmedik şekilde değişmesi ve karanın içine gitmesi balinalar için felaket oldu.
Kuşların göçü de Dünya’nın manyetik alanına bağlıdır. Ve kuşlar da balinalar gibi kötü durumda. Bu masum yaratıklar, beklemedikleri Dünyanın farklı bölgelerine vardıklarında büyük problemlerle karşılaşıyorlar.

İnsanın Dünya Değişimlerine Tepkisi

Bu değişimler insanlar için problem olabilir mi ? Evet, olabilir, ve oluyor. Son zamanlarda, Gregg Braden, Nature dergisi dahil bilimsel dergiler, Dünya’nın manyetik alanının, Kuzey ve Güney Kutuplarının yer değiştirmeye hazırlanıyor olabileceği bir akışta olduğunu bildiriyorlar.
Eğer bu gerçekleşirse (şüphesiz bu bir spekülasyon, ama bunun 13,000 yıl önce gerçekleştiğini biliyoruz), önümüzde yoğun problemler olabilir. Ve bir kutupsal yönelim ile diğeri arasındaki tersine dönme periyodunda, manyetik alanın kendisini iptal etmesi ve sıfıra düşmesi mümkündür.
Kutup değişiminin insanlık için ne anlama geldiğini hiç kimse bilmiyor. Ama, eğer manyetik alan iki haftadan daha uzun süre sıfır olursa neler olacağını biliyoruz. Rus uzay programı bunu bize gösterdi. Ruslar, bir kozmonot uzaya bırakıldığında – uzayda manyetik alan azdır veya yoktur – iki hafta sonra kozmonotun iyileştirilemez şekilde çıldırdığını keşfettiler. Bu manyetik alanın zihinlerimizi dengede tutmak için gerekli olduğu görülüyor (bunun olması için, Rus kozmonotlara bedenlerinin etrafına giymeleri için özel cihazlar verildi)
Dünyada, bir çok değişiklikler gerçekleşiyor, hiç kimse bunların ne anlama geldiğini bilmiyor. Gerçek şu ki, sevgili Dünya Anamız son 30 yılda, “doğal” afetlerde normalin üzerinde % 500 den fazla artış deneyimledi. Daha fazla tornado oldu (ABD de bir ayda 400 den fazla), daha fazla ve daha hızlı kasırgalar (bazıları 300 mil/saat), olağandışı hava durumları, daha fazla deprem, toprak kayması – öncesinden daha fazla.
Dünyanın etrafında, hiç kimsenin daha önce görmediği yeni bir atmosfer gelişiyor.
Ve Güneşten ne haber ? Bugün Güneşimizde gerçekleşenler benzer olayları daha önce asla görmedik. Güneşten gelen enerjinin şiddeti bilimsel gözlemlerimizin tarihinde olanlara paralel değildir.
Ve Güneşte olan şey Dünyada olanları direkt olarak etkiliyor.

Bilinçlilik Izgaraları

Bilinçlilik ızgaraları (orijinal olarak Ruslar tarafından bulundu) belki de en önemli olan Dünya Değişimlerinin veçheleridir. Bu ızgaraların nasıl değiştiği ve onlara olan şey, hepimizi etkiler.
Bazen Mesih Izgarası veya Birlik Bilinçliliği Izgarası olarak refere edilen yeni ızgara, gerçekten “olacağımız şeydir”. Gizli hükümet bu ızgarayı yok etmek için bildiği her şeyi denedi, ama Dünya Ana onu savunmaya devam etti ve gelişmesine izin verdi.
Dünya Değişimlerinin tartışması, ızgaraların bu anlayışı olmadan tam olmazdı.
Bu Sayıda
İnsanlık, çevresindeki inanılmaz değişimin ortasındadır, ve bunun insanlığın bilinçliliğinde inanılmaz bir değişime dönüşeceğini hissediyoruz. Biz – siz ve ben – sonuçları göreceğiz, çünkü bu değişimler şimdi, bizim ömrümüzde gerçekleşiyor.
Bu sayıda, Dünyadaki bu ve diğer değişimleri incelemekte olan önemli araştırmacılardan ve yazarlardan örnekleri bir araya getiriyoruz. Amacımız tüm bunların ne anlama geldiğini deneyimlemenize yardımcı olmak ve kendiniz ve sevdikleriniz için uyum yaratmak için bu değişimlerle etkileşmenin bir yolunu bulmanıza yardımcı olmaktır.
Doğa ile dengede olan yollarla yaşamlarımızı yaşamak için, anlayış ve bilgiden bilgelik gelir. Her yerde kaosun ortaya çıktığı görülebilir, ancak – Roger Nelson ve Vladislav Lugovenko’nun çalışmasının gösterdiği gibi – insan ruhu, Tanrı ile candan bağlantımız vasıtası ile kaosu düzene getirebilir.
Kişisel olarak, bu dışsal değişimlerin, kalplerimizde gerekli olan değişimler için katalizör olabileceğini hissediyorum. Çünkü çözümü ve varoluşumuzun nedenini sadece kalplerimizde bulacağımıza inanıyorum.

Yakın Gelecekte ne olacak,

Değişimlerin yer aldığı Dünya yalpalamasının bu noktasına yaklaştığımız zaman, bütün sosyal yapılar vb. herşey çözünmeye başlar ve çöker. Bunun anahtarı Dünyanın Manyetik Alanıdır. Günümüz Biliminin anladığı, Dünyanın sıvı görünümlü kompozisyonun katı olduğu yerde, Manyetik Alanın desteklediği bir bağlantı yeri olan Manyetik-Hidrodinamikler içindeki ilk yerde değişim için bir eksene sahip bir Anahtar olabilir. Bu Alan çöktüğünde, bazı katı unsurlar sıvı ve kaypak olur. Onlar bunu Laboratuvarda örneklerle kanıtladılar. Bu Manyetik ve Elektromanyetik Alan bir Anahtardır. Bu Manyetik Alan biz olarak düşündüğümüzün kim ve ne olduğunu yorumlamak ve hem de zihnimizi depolamak için kullandığımız bir şeydir. Biz hafızayı yitirmemek için dış bir Manyetik Alana gereksinim duyarız. Manyetik Alanın bazı biçimleri olmadan yaşayamayız. Dünyanın belli başlı şehirlerine bakacak olursanız, Dolunay esnasında ve onun önceki ve sonraki günlerinde daha fazla tecavüz ve öldürme olaylarının olduğunu fark edeceksiniz. Neden, Dolunayın Dünya Manyetik alanında bir dalgalanma sebebine meyletmesidir, ve bu değişim İnsanları duygusal olarak aşırı bir duruma getirmek için yeterlidir. Manyetik Alan duygusal bedeni etkiler.

Manyetik Alanın Çöküşü

Şeylerin bir denge dışına çıkmaya başladığı bir yalpalama noktasında olduğunuz bir Gezegen düşünün. Aniden Dünyanın Manyetik Alanı, zamanın çok kısa bir devresinde (genellikle üç ile altı ay) bir aşağı, bir yukarı inip çıkmaya ve dalgalanmaya başlıyor. Olan, İnsanların onu kaybetmeye başlamasıdır. Onlar çılgınlaşır. O, bütün bir Gezegen yapısının çökmesidir. Dengesizleşen herşey parçalar halinde düşer. Manyetik Alan nihayetinde üç buçuk gün içinde bütünüyle gidecektir. Genellikle siz büyüyen bir Kaos göreceksiniz.

Dünyanın başlıca 4000 Kutsal alanı, Dünyanın Gezegensel ızgarası düğüm noktalarında yerleşiktir; Mısır Gizadaki Büyük Piramit, Perudaki Machu Picchu, İngilteredeki Stonehenge, Meksikadaki Teotihuacan Piramitleri, Titicaca gölü, Güney Amerika, Shasta dağı, Kaliforniya, Sedona, Arizona, Kambodyadaki Angor Wat, Guatemala daki Tikal, İngilteredeki Averbury, Çindeki Shaanxi Piramitleri, Büyük Zimbabvenin Harabeleri, Avusturalyadaki Kunoonda taş çemberleri, Haleakala Krateri, Hawai, Kailas dağı, Tibet ve Haleakala, Hawai vb.

Morfolojik Izgara Etkileşimleri

Her zaman bir kişi, Bilinç Izgarası içinde düzenli çalışır, onlar ızgaradan gelen belirtileri arttırır. Burası, bu yolla, İnsanların tamamen hatırlamaya ve nefes almaya başlayacağı bir yerdeki bir noktaya gelecektir. Çocuklar en az soruna sahip olacaktır. Sizden daha yaşlılar onu daha zorlukla yapacaktır.

Boyutsal Arayüz ve Eksen Değişimin Son Zamanı

O olursa, umarım orası dışında çılgınlığa ulaşmayacaktır, orası Kıyametin geldiği fikrinin olduğu yerdir. Eğer kayıtlardan geriye doğru bakacak olursanız, M.S 1400 de eksenin değiştiği zaman Güney Amerika da, onların hepsi, duygularının çok güçlenmesi nedeniyle birbirleriyle kavga ve savaşa başlamışlardı. Bunun olmayacağını umut ederim.

Bilinç içindeki Boyutsal değişimden önceki beş altı saat civarında işlem (çoğunlukla o bir eksen değişimine bağlıdır) başlar. Bilinç içindeki Eksen değişimleri ve değişimler genellikle birbirine bağlıdır. Bu sebepten, bu Bilinç değişimi, Eksen değişiminden önce ya da sonra olabilir. Genellikle onlar eşzamanlıdırlar, ve çoğunlukla Boyutsal değişimden önceki bu beş-altı saatlik devre içinde olan, görsel bir fenomen, bir olağanüstülüktür. Neredeyse kesin olan bu olgu, 3. Ve 4. Boyutun bir Arayüze sıçraması sırasında olacaktır, ve Bilincimiz 4.Boyuta doğru bir harekete başlayacak ve 3.Boyut Bilinci geriye doğru uzaklaşacaktır. Bu olduğunda, Dünya üzerinde doğal yoldan ortaya çıkmamış, Sentetik olarak üretilmiş maddi nesneler, ne maddeleri olduğuna bağlı olarak, büyük bir oranda gözden kaybolmaya başlayacaktır. İlkinde hepsi gözden kaybolmaz. 3.Boyut Bilinç Izgarası, Manyetik Alanın çökmesiyle birlikte çökmeye başladığında bu sentetik nesneler, beş-altı saatlik bir devre içinde gözden kaybolmaya başlar. Eksen/Bilinç/Izgaradan bu yana değişimler milyonlarca yıldır olmuştur, bu, haklarında anlatılması için geride bir öykü bırakan daha önceki Uygarlıklardan (ki onların bazıları bizimkinden daha ileriydi) geriye kalan, neden bu kadar az miktarda üretilmiş nesnenin var olduğudur

Kozmik Gelişiminiz
.
Bu değişim esnasında, bilincinizin şimdiki ifadesi içinde, sizin olduğunuz yerdeki bir noktayı Bir yaparak birleştiren “Yüksek Benliğiniz” ile bir kutupluluk vardır.

Boyutsal Bilincin çok yüksek bir seviyesi, Dünya Gezegeni olarak bir “Bedene” sahiptir. Bu Bilincin yüksek seviyesi üzerindeki siz, bir beden olarak şimdiki kullandığınız bedene sahipsiniz. Abartısız, bir gün siz, bu yaşam sürecinin bir parçası olan Gökyüzündeki Güneş ve Yıldızlar olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git