5 Mart 2016 Cumartesi

STEWART SWERDLOW İSTANBUL SEMİNERİNDEN NOTLAR



STEWART SWERDLOW İSTANBUL SEMİNERİNDEN NOTLAR

Stewart Swerdlow

En iyi kontrol yöntemi Gizli Totaliter Hükümet. 9/11, İşid
Her 7 yılda bir ekonomik problemler, kriz yaratıyorlar.
13-9-2015 İncilde var olan döngü başlıyor.
İŞİD; ABD zihin kontrolü yöntemi. ISIS; Kadim Mısır tanrıçası, özellikle bu ismi verdiler.
Bin Ladin Ekim 2001’de öldü, yaşıyormuş gibi gösterdiler. Sonra öldürdüklerini, denize attıklarını söylediler, cesedini göstermediler.
Yeni Haçlı savaşları yaratıyorlar. Eski dinleri yıkıp yeni dünyada dini getirmek istiyorlar. Satanist ve Reptilian kökenli din. Ritüel, büyü, astral varlıkları kullanıyorlar.
Vatikan’ın Arizona’da gözlem evi var, adı Lucifer.
Şimdiki papa son papa, yeni dünya dinini o getirecek.
Yeni bir Sovyetler Birliği geri gelecek.
Suriyeli, Iraklı mültecileri Avrupa’ya gitmeye zorladılar. Neden kimse onları durdurmuyor. Onların Avrupa’ya gitmesini istiyorlar. Bu insan grupları arasında zihin kontrolü teröristleri var. Mültecileri kabul eden ülkelerde kötü şeyler olacak. Ulusal kimliği ortadan kaldırmak istiyorlar. Çok fazla mültecinin olduğu ülkede, kendilerine ait olan özellikleri kaybetmeye başlarlar.
ABD elektromanyetik enerji ile kuzey ve güney kutuplara bombardıman yapıyor. Yanardağ patlamalarına, depremlere neden oluyor. Bunlar doğal olarak gerçekleşecekken, bu şekilde bunların daha erken gerçekleşmesini sağlıyorlar. Amaçları İncildeki Vahiyin gerçekleştiğini göstermek, senaryo bu. Neredeyse her hafta İncil ile ilgili keşif haberleri çıkıyor TV lerde.
İncilde yazılı olanların doğru olduğunu göstermek istiyorlar. Bu da Sahte Mesihin İkinci Gelişi.
Bütün bunlar olmadan önce sahte uzaylı istilası düzenleyecekler. Galaksimizde dünyaya benzeyen milyonlarca gezegen olduğunu söylediler.
Bir kaç hafta önce Ceres’te piramit olduğunu söylediler. Marsta’da aynı şeyi söylediler. Sizi uzaylıların olduğuna hazırlamaya çalışıyorlar, Blue Beam projesi holografik yansıtma.

Gökyüzünde UFO lar varmış gibi görünecek. Her şeyin başlangıcındayız.
Uzaylı saldırısı görmeyeceğiz, sadece göklerde UFO lar göreceğiz.
Bundan sonra başka bir uzaylı grubu diğer UFO ları kovup kurtarıcı ırk olacak. Bunlar reptilianlar olacak. Onların bizim atalarımız olduğunu söyleyecekler, reptilian genetiğimiz var, bunu kanıtlıyorlar. Reptilian lenfatik sistemimiz var. İlk 6 – 7 haftada cenin reptiliana benziyor ve androjen. Ondan sonra memelilere ait genetik özellikler açılıyor.
Mary Magdalene’in 2 çocuğu vardı. Güney Fransada Les Saintes Marios de La Mer’e yerleşti.

Khazar’ların sembolü Dragon. Mary Magdalene halkının sembolü Aslan.
Bunlar Güney Fransa’da birleştiler. Merovian kralı Hazar grubundan biriyle evlendi. Dragon sembolü ile Aslan sembolü birleşti. Tüm Avrupada soylu ailelerin sembollerinde Dragon ve Aslan var.
Bu evlilikten tüm 13 İllüminati ailesi doğdu. 14 ncü bir aile daha var Japonya’da. İsa ve büyük oğlu sahte çarmıha gerilme olayından sonra Hindistan’a geldiler (Keşmir), orada yaşadılar. İsa’nın mezarı orada, 117 yaşında ölmüş. Torununun torunu başka bir grupla Japonya’ya gitti. Shingo kasabasına. Japon Royal Family kendi aile kökenlerini buna bağlıyorlar.
Avrupalı İllüminati Japon İllüminatiyi istemiyor, Japonlara saldırıyorlar, deprem, tsunami yaratıyorlar.

Fukuşima olayı yapay olarak yaratıldı, orada fay hattı yoktu. Deprem olması imkansız, nükleer silahlar.
2004’te Endonezya’da aynı şeyi yaptılar. Bu, nükleer silahlarla yapıldı. Hassas tektonik alana gömülen nükleer silahlar. Lazer ışınlarıyla aktive edildi. Kurtulan bazı insanlar radyasyona maruz kaldı, denizden gelen radyasyon.
Afrika platosu yukarı doğru hareket ediyor. Yunanistan, Kıbrıs ve Güney Türkiye’de depremler oluyor. Tüm bunlar zaten en sonunda olacak, ama kutuplara yapılan bombardıman ve HAARP çok daha önce gerçekleşmesini sağlıyor. Vahiy kitabının doğru olduğunu kanıtlamak için. İsa’nın dönüşü ile İslam ve tüm diğer dinler ortadan kaldırılacak.
Türkiye’nin yeraltında pek çok uzaylı üssü var, bir kısmı düşman ırk, bir kısmı ABD ile işbirliği yapanlar. ABD ve Rusya’nın Türkiye ile ilgilenmelerinin nedeni bu. Burayı kontrol altına almak istiyorlar.
Khazarların içinde Sümerler, Babilliler vardı. M.S. 830’da tüm Khazar imparatorluğu Musevi dinine geçti, Hristiyanların ve Müslümanların etkilerinden kurtulmak için.

UZAYLI GÜNDEMİ

Tüm İllüminati konularının üzerinde uzaylı gündemi var. Bulunduğumuz yerden paralel evrenlere gidip gelmek kolay.
Galaksimiz olması gerektiğinden 20 kat daha fazla kütleye sahip. Bu fazlalıklar alternatif realitelerden geliyor, böylece boyutları kanıtlamış oluyorlar.
1970’de dünyayı ziyaret eden 70 uzaylı türünü tanımladılar.
1997’de 117 uzaylı türünü tanımladılar. Hepsinin düşman olduğunu düşünüyorlar.
Alien: fiziksel varlık, bu evrenin herhangi bir fiziksel bölgesinden geliyor.
E.T.; fiziksel olabilir, fiziksel olmayabilir. Bizim fiziksel evrenimizden değil, alternatif evrenlerden gelenler.
İnsanlık Lyra takım yıldızında ortaya çıktı. Draco Lyra’ya saldırdı, Lyra’da sağ kalanlar Mars ve Maldek’e geldiler. Reptilianlar buzdan yapılmış bir kuyruklu yıldızı gönderdiler. Maldek gezegeni Jüpiter ve kuyruklu yıldızın yerçekimleri nedeniyle patladı, asteroid kuşağı oluştu.
Kuyruklu yıldız Mars’ın okyanusunu ve atmosferini çekti. Mars’ın kuzey yarıküresinden 3 km toprağı çekti. Kuyruklu yıldız Dünyaya yaklaştı. Dünyanın okyanuslarını kutuplaştırdı, kıtalar ortaya çıktı. Dünya ve buzlu kuyruklu yıldız yer değiştirdi. Dünya 3 ncü gezegen oldu, kuyruklu yıldız Venüs oldu. Sıcaklıktan dolayı buzlar eridi. 1989’da Sovyetler Birliği Venüs’e araç gönderdi, özel kamerayla. 7 adet kubbeli binanın resmini çektiler.
2014’te Rus bilim adamları resimleri tekrar incelediler. Venüs’ün yüzeyinde 3 farklı türde varlık olduğunu gördüler. Biri dinozora benziyordu, biri reptilian, biri de akrebe benziyordu.
Dünyanın ve Mars’ın içi boş. Reptilianlar dünyanın uydusu olan Ay ile yine geldiler. Ay yapay bir nesnedir. Ay Dünyanın doğal uydusu olmak için çok büyük.

Uzaydaki hiç bir doğal cisim dairesel yörüngede dönmez. Ay dairesel yörüngede dönüyor. Ayın yüzeyinde Helyum 3 var, bu doğal olarak bulunmaz. Nükleer füzyon sonucunda ortaya çıkar. Nükleer reaktörlerde bulunur. Bir nesne Ay üzerine indiğinde Ay zil gibi çalar, bu içinin boş olduğunu gösterir. Ayın karanlık yüzünde daha fazla krater var. Kraterler kamuflaj gibi. Aydaki taşların yaşı dünyadakilerden daha fazla, bizim güneş sistemimizden değil.
Griler Zeta Reticuli’den geliyorlar. Onlar yaratılmış bir ırk, Reptilianlar tarafından bir tür robot ırk olarak yaratılmışlar. Orion’da yaratıldılar. Grilerin kökeni insan cenininden. Bunlar kendi kültürlerini geliştirdiler. İnsanları izlemek için Dünyaya gönderildiler. 1950 li yıllarda bir karar verdiler, bu gezegeni sevdik, ama burada yaşayamayız. Burada yaşamak için değişiklik yapmak lazım. Melezleştirme programı başladı, insanları kaçırmaya başladılar. 2000’de insana benzeyen melez yarattılar, görünüşü insan, zihni reptilian. Bu melezler bir çok ülkede toplumun içinde yaşıyorlar. Bu sadece bir grup.
1968 – Florida’da bir çok kaçırılma gerçekleşti. Bu grup daha farklı görünüyordu, 1,5 mt boyunda, insana benziyor, saçsız, ten kahverengi, yeşil – kahverengi göz. Hükümet onlarla toplantı yaptı. Florida’da hava üssü var. Meksika körfezinde uzaylılara ait çok sayıda üs var.
Bu grup kendisine Network adı veriyor. 17,000 farklı gezegeni temsil ediyorlar. Bu galaksi ve Andromeda Galaksisinde bulunan gezegenler, liderleri fiziksel olmayan evrenden. Bizim gezegenimiz onların arazisinde, dünyanın kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar.
İllüminati 5 – 6 grupla iletişimde.
İllüminatinin nıhai amacı yeni bir galaktik imparatorluk kurmak, dünya merkez olacak.
Amaçları nüfusu başka bir yere taşımak, bu nedenle Mars’ta, Jüpiter ve Satürn’ün aylarında koloni kurmaktan bahsediyorlar. Plan bu.
Güneş sisteminin etrafında Kuiper kuşağı var. 2008 – 2009’da başladı. NASA bu bölgede nesnelerin görülmeye başladığını söyledi.
Bir evrendeki kara deliğe girip diğer tarafta bir yıldızdan çıkabilirsiniz. Güneşi portal olarak kullanıyorlar.
Wormhole (solucan deliği) ve vorteks farklı. Solucan deliği aynı realite içindeki kısa yol.
Vorteks; A’dan B noktasına farklı realitelere gitmek.
ABD’nin Avustralya’da üssü var, Avustralya’dan Mars’a gidiyor. Bermuda Şeytan Üçgeninde vorteks var. Atlantis teknolojisinden kalma.
Vatikan da CERN projesi içinde. CERN’in amacı vorteks açmak. Paralel/alternatif evrenlere ulaşmak. Kuiper Kuşağındaki varlıklar tarafından CERN’e 3 kez sabotaj yapıldı. CERN’e sabotaj yapmaya devam edecekler.
Boyutlar arası varlıkların gelme nedeni, burada olanların onları etkilemesi. Nükleer silah patlayınca zaman çizgilerini etkiliyor. Kuiper kuşağında bir çok uygarlık var.
Pluto yapay. Mars’ın 2 ayı da yapay. Bu ayların da içi boş.
Kuiper kuşağındaki varlıkların dünyadaki ittifakları 4 ncü Reich (Antarktika’da 1938 – 1944’te Almanlar üs kurdular). Aldebaran yıldız sisteminden yüksek teknoloji alıyorlar (vril). Kuiper Belt kuşağındakiler İllüminatiyi Dünyadan uzaklaştırınca dünyayı 4 ncü Reich kontrol edecek.
Dünyanın başka versiyonları var. Dünyanın farklı bir frekansında olan varlıklar dünyada hak iddia edebilirler. Atlantis’in batmadığı bir dünya var, başka türlerin yönettiği bir dünya var, Nazilerin 2 nci Dünya Savaşını kazandığı bir dünya var.
Türkiye’de Roma zamanından ve kadim İbraniler zamanından çok fazla eski şeyler ortaya çıkacak, dağların altında büyük şehirler.
Türkiye çok popüler olacak, araştırmacılar, turistler dolup taşacak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git