5 Mart 2016 Cumartesi

DAHA YÜKSEK TİTREŞİMLERE ARACI OLMAK - STEVE ROTHER & GRUP




YUVAYA HOŞGELDİNİZ - STEVE ROTHER & GRUP

Daha yüksek titreşimlere aracı olmak


Enerji asla ölmez, sadece bir formdan diğerine dönüşür. Bir bitkinin ya da hayvanın daha yüksek titreşime geçmesinin bir yolu da enerjisinin daha yüksek titreşimli varlıklar tarafından özümsenmesidir. Onların bakış açısından bu kendini feda etmek değildir, sadece yükseliş sürecinin bir parçasıdır. Bitki ve hayvanların enerjinizin bir parçası olmak için kendilerini gönüllü vermelerinin sebebi budur. Böylece daha yüksek düzeyde her şeyin bir olduğunu, ayrı gayrı olmadığını anlarlar. Sizin perspektifinizden hayvan kesip yemek barbarca görünse de beslenme zinciri mükemmel bir şekilde görevini yapar. Barbarca olan hayvanlara davranış biçiminizdir. İşte bu yüzden hayvanların insanlarla ilişkilerini yeniden değerlendirdiklerini görüyorsunuz. Yediğiniz hayvanları ve bitkileri onurlandırmak tüm varlığı onurlandırmaktır. Böyle bir onurlandırma sindirim sisteminiz için de çok gereklidir.

Bir ağaçtan elma kopardığınızda da o ağaç acı duyar. Ancak, o da, daha yüksek titreşimli bir formda ifade bulabilmek için, bu acıyı seve seve deneyimler. Bu yüzden elmalarını alırken ağacı onurlandırın, ona saygılarınızı sunun. Onların etini masaya koyarken hayvanları onurlandırın. Evinizi ısıtmak için odununu kullanmak üzere bir ağacı kestiğinizde o ağaç ölür, eğer kestiğiniz ağacın yerine bir fidan dikerek ağacı ve Yerküre'yi onurlandırırsanız, eviniz iki kat ısınır. Size enerji sağlama konusunda oynadıkları rolden ötürü bitkileri ve hayvanları onurlandırın. Hayvanları, bitkileri, balıkları ve böcekleri onurlandırarak onların sizin vasıtanızla daha yüksek titreşime erişmelerine yardımcı olursunuz.

Bazı hayvanlar sadece dostunuz olmak için kontrat yaparlar. Bu yüzden onların ölümlerinin acısına dayanmak size çok zor gelir, çünkü ailenizin vazgeçilmez bir parçası olmuşlardır. Gerçekten de öyledirler. Bazıları hayvanların öldükten sonra daha düşük bir düzeye gittiklerini, bir daha insanlarla asla ilişki kuramayacaklarını söylerler. Bu çok komik bir görüştür, çünkü hayvanlar ve bitkiler sırf farklı bir düzeyde bulundukları için sizden daha aşağı değildirler. Bir ağaç öldüğünde normal olarak yasını tutmazsınız, çünkü o sizin titreşiminize uzaktır, ama yine de bir ağaçla kontrat yapmanız pekala mümkündür. Örneğin, çocukken sevdiğiniz ve tırmanmaktan zevk aldığınız bir ağaç varsa, ağaç sizin siz de ağacın bir parçası olmuşsunuzdur. Eğer ağaç ölecek olursa yasını pekala tutabilirsiniz. Titreşim düzeyleri birbirine yaklaştıkça yaşam formlarının aralarındaki bağ da o kadar güçlenir. Birçoğunuz hayvanların acı çekmesini istemediğiniz için et yemezsiniz, ancak bir domatesi öldürmek için iki kere düşünmezsiniz! Oysa onlar aynı enerjidendir, sadece titreşim düzeyleri farklıdır. Biri titreşim olarak diğerine kıyasla size daha uzak olduğu için aynı hassasiyeti göstermezsiniz. Tabağınızda olmak domatesin en yüksek amacı olabilir, kendini sunarak domates size hizmet etmekle kalmaz, aynı zamanda enerjisini sizinkiyle kaynaştırarak daha yüksek bir titreşim düzeyine de geçer. İnsanın diğer yaşam formlarından ayrı olduğunu sanıyorsunuz, ama öyle değil. İnsan evrimleştiğinde domates de diğer yaşam formları da evrimleşirler.

Köpekleriniz, kedileriniz ve diğer hayvanlarınız genel sağlığınızı korudukları gibi, alzheimer türü hastalıkların tedavisinde yararlandığınız yeteneklere de sahiptirler. Hemcinsleriyle iletişim kurma yeteneğini kaybetmiş insanlarla iletişim kurabilir, enerji aracılığıyla acılarını hafifletebilirler. Bazı hayvanlar bu işleri yapma kontratıyla doğarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git