5 Mart 2016 Cumartesi

USS TREPANG (SSN 674) DENİZ ALTISI VE UFO’LAR ( 1971 )





USS TREPANG (SSN 674) DENİZ ALTISI VE UFO’LAR  ( 1971 )

  Az sonra okuyacağınız yazı ve resimler ilk defa Fransızlara ait bir paranormal  dergisi olan “Top Secret” de yayınlanmıştır.

   Kim tarafından sızdırılıp, paylaşıldığı bilinmemekle beraber görüntüler oldukça sarsıcı ve etkileyici kareler içermektedir.

   1971 senesinde kutuplar da USS Trepang SSN 674 tarafından çekilen tanımlanamayan uçan nesnelerin inanılmaz görüntüleri. Burada görüntülenen fotoğraflar 1971 senesinin mart ayında Arktik Okyanusun kenarında ABD Birleşik Devletler donanması güçlerinin ve tanımlanamayan uçan nesneler arasındaki yakın bir karşılaşmanın kanıtıdır.

   Olay kısaca şöyle yaşanmıştır.

   1971 yılının Mart ayında Birleşik Devletler Donanmasına bağlı  “USS Trepang (SSN 674) adlı denizaltı, Amiral Dean Reynolds Sackett komutasında her zamanki gibi Atlantik Okyanusu – İzlanda ve Jan Mayen adaları arasındaki standart güvenlik seferini sürdürmekteydi. 
 Bu bölge Norveç’e bağlı bir bölge olduğundan yakınlarda sadece Norveç Meteoroloji Enstitüsü ve Norveç askeri birlikleri konuşlanmıştır. 



  Amiral Dean Reynolds Sackett komutasından ki USS Trepang (SSN 674) deniz altısı Periskopu ile standart olarak çevreyi gözlemlerken aniden su yüzeyinde duran üzerinde bir takım motifler ve semboller bulunan devasa büyüklükteki bir takım objeleri gözlemlediler.
 Periskopun başında bulunan Memur John Klika bu objeleri ilk gördüğünde bunları Perikop’un lensine bulaşmış bir tür leke veya benek sanmıştı. Fakat git gide cisimlerin üzerine gidilip yaklaşıldığında gözlemlenen nesnelerin devasa büyüklükteki uçan objeler oldukları anlaşıldı. Görüntülerde puro biçimli büyük bir araç ve üçgenimsi bir başka araç göze çarpıyordu. Ve bilinen hiçbir ülkeye ait bir amblem ve bayrak taşımıyorlardı üzerlerinde.
Amiral ve yanındaki denizaltı mürettebatı bu duruma hiçbir açıklama getiremiyorlardı.

   Bunun üzerine panik halinde denizaltı dan bu cisimlere birkaç defa roket atıldığı ve su yüzeyinde asılı vaziyette duran bu devasa gemilerden birinin vurulup alev aldığı bu şekilde de denize doğru yeniden düşerek gözden kaybolduğu belirtiliyor.

   Tabi olay anında bu cisimler hemen fotoğraflanıyor ve rapor ediliyorlar üst birimlere. Konunun ulusal güvenliği ilgilendirmesinden dolayı soruşturma ve olay ile ilgili detaylar çok gizli bir biçimde  halktan ve dünya basınından gizleniyor.
         
   Konuyu öğrenen ve basına sızan fotoğrafları gören Paranormal müfettişler Atlantik Okyanusu üzerinde gezinip ABD Donanmasına açıkça  gösteri yapan bu uçan devasa objelerin dünya dışı zeki varlıklara ait birer uzay aracı olduklarında hem fikirler. Basına sızmış bu görüntüleri analiz eden uzmanlar fotoğraflarda hiçbir oynamaya ve montaj izine rastlamadıklarını da belirtiyorlar.
 İngiliz UFO araştırmacısı Nigel Watson, Günlük Express adlı gazeteye konuyla ilgili şu açıkalamda bulunuyor: "Bu tip uzay araçları düzenli olarak dünyanın her yerinde bir çok tanık  tarafından tespit edilmiştir ve görüntülenmişlerdir. Yaşadığımız gezegen içerisinde ve dışında bilinen tipik UFO modelleri dışında da sayısız model ve biçimde bir çok uzay araçları tespit edilmiş ve 1896 yılından beri zeplin ve puro biçimli bir çok uçan cisim rapor edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git