1 Ocak 2016 Cuma

CHEMTRAILS NEDİR ?




Chemtrails nedir ?

Ülkemiz üzerinde de görülen Chemtrails bir populasyon kontrol yöntemi,, atmosfere bırakılan kimyasal ve biyolojik spreyler olarak tanımlayabiliriz.

Havada asılı kalan bu partiküller atmosferden tüm yüzeye yayılabilecek şekilde dizayn edilmiştir.
bu kimyasallar İnsanlar üzerinde sağlık, psikolojik (panik atak, depresyon, paranoya, anksiyete) gibi rahatsızlıklar vererek toplumlar üzerinde çeşitli baskılar yaratılabilir. hatta insanlar üzerinde kontrol yaratabilmek için bile kullanıldığına dair bazı bilgiler mevcut Kimyasallara maruz kalan insan ve hayvan toplulukları uyuklamalı sersemleme, hastalıkların artması ( özellikle grip salgınları ) vb. olaylar için kullanılabilir.

Chemtrails leri uçak izlerinden tanımlamanız mümkün…

Ancak normal uçak egzosu ile chemtrails arasında bir fark mevcut. Normal uçak egzosundan çıkan su buharı çok kısa bir biçimde meydana çıkar ve uzun bir iz bırakmaz… Chemtrails uzun izler şeklinde ve uzun süre havada gözlenebilir.

Aşağıdaki fotoğraflarda bu kimyasalların uygulama örneklerini ve büyük uçaklar ile atmosferin üst tabakalarına bırakılmalarını izleyebilirsiniz.

Ülkemiz üzerindede zaman zaman görülebilen chemtrails uygulaması tüm toplumlar tarafından çok büyük tepkiler ile karşlılanmaktadır.

Uçakların İç Görüntüsü






Kullanılan uçağın iç görüntülerinde kimyasallar açık bir biçimde görülmektedir.
Kimyasal uygulaması sonrası kuşlarda görülen garip durum… Hiçbir kuş hareket etmeden uzun süre böyle kalabiliyor… Sersemlemiş hayvan görüntüleri oldukça fazladır…

Dünyanın tepkisi oldukça yüksek bir biçimde gündemde ancak ülkemizde bu konuyu bilen sanırım oldukça az kişi mevcut…

Chemtrails uygulamasında keskin bir spray görüntüsünü görebilirsiniz…




Uçak egzosundan çıkan su buharı bu şekilde atmosferde asılı kalmaz bir müddet sonra yok olur… Chemtrails yeryüzüne ulaşıncaya kadar yoğunluğunu kaybetmez ve görünür olmaya devam eder…
Bütün bu uygulamalar, kimyasallar doğal populasyonun azalmasının hızlandırılması, kısırlık, salgınlar, insanların panik atak , psikotik bozukluklar ve paranoyaya zemin hazırlayıcı unsurlar vb insanoğlunun hızla nüfus artışına engel olma çalışmaları şeklinde ortaya çıkmasına karşılık şimdiler çok başka amaçlarada hizmet ettiği biliniyor.



Son birkaç olayda atmosferi iyonize ederek haberleşmeyi engelleme girişimleri bile denenmektedir.
Türkiye üzerinden bu tip uçaklar geçmektedir. Chemtrails konusunu fazlaca işlemiş olmasına rağmen halen bu tip bir uygulamanın olmadığını söyleyenler çıkabilmektedir. Bu konu birçok ülkenin sivil toplum kuruluşları tarafından incelenen bir konudur ve ülkemiz hariç avrupanın tüm ülkelerinde konuyla ilgili dernekler bulunmaktadır.

Kimyasal silahların konuşulduğu günümüzde bunlarıda bilmemiz gerekiyor. Kimyasal silahlardan kat ve kat daha etkili bir yöntem ( üstelik kalıcı )...


Chemtrails uygulaması 1990 larda ülkemiz üzerinde görüntülenmeye başlandı. Şimdi etkileri tahminim FAZ 4 – 5 lere kadar çıkıyor

Faz 1 – Tamamen ağrısız ve kolayca göz ardı edilebilen bir nefes alma zorluğu başlıyor sanki kalbiniz sıkışıyor kalp spazmı geçiriyor gibi oluyorsunuz… Faz 1 etkisi uygulamadan 24 – 48 saat içinde meydana geliyor.

Faz 2 – Ağrılı eklemler, Baş ağrısı, yorgunluk, vb: nano liflerin doygunluk oranı farklı insanlar üzerinde farklı etkileri vardır. Sonuçlar sağlık etkileri rastgele bir kombinasyonudur. Çoğu kişi hiçbir şeyin farkına varmaya bilir ya da yaşlanıyor gibi herhangi bir belirti etkisi verir. Doktorlar şikayet olduğunda hastayı genelde anlam veremiyeceklerdir.

Bu yan etkiler özellikle faz 1 in sürekli etkisi altında yani Faz 1 üzerinizde sürekli etkili olduğunda bir iki ay içinde ortaya çıkar.

Faz 3 – Ciltte Kaşıntı : kişinin vücut (örneğin sol dirsek) Sıklıkla belirli bir kısmını kalıcı olarak vücudun geri kalanına göre çok daha sürekli kaşıntılı haline gelecektir. Bunun kasıtlı olduğunu ve faz 2 olduğunu diğerlerinden ayırt etmek gerekir Bu, oldukça net bir şekilde yansır.

Faz 4 – Koku: Faz 2 de uzun kalan kişilerde kokular karışmaya başlar. Bu durum genellikle bir yanma / duman kokusu teneffüs almada zorluk ya da özellikle hergün hapşurma şeklinde ortaya çıkar.

Faz 5 – Sol Göz: Beyin lopunda sağ lop olarak kontrol edilen sol gözde ( özellikle bayanlarda ) küçülme başlıyor. Bu durum Faz 4 ile beraber gözlendiğinde kişinin chemtrails etkisinde uzun kaldığını gösterir…Bu durumdan kurtuluş ancak uzun süreli chemtrails etkisinden uzak bölgelerde kalmak ve beynin bu etkiyi yok etmesini gözlemek olacaktır.

Faz 6 – Daimi Metalik Lezzet: Bazı insanlar, ağızda metalik bir tat hakkında görüş bildireceklerdir. Tipik olarak yaygınlaşmasını gözleyebilirsiniz. Bu, çoğunlukla izlenecek doğrudan bir tepkidir. Bu durum 7/24 süreli olarak takip edilecek kişi profilidir. Anlık yüz felçi ve beyin anomalisi gözlenebilir.

Faz 7 – Morgellons: Vücudun bağışıklık sistemi düşer ve hiç lifleri tanıyamaz. Yani vücudun deri yoluyla dışarı itmek için artık varlıklar lifleri kabul edemiyorum demeye başlamıştır. Lifleri çok büyüktür ve deri bir engeldir. Böylece cilt lezyonları olan insanların neden olduğu bir garip hastalıklar silsilesi başlar.

Etrafınızda bu etkileri gözleyebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu belirtilerden özellikle kaşıntı hapşırma ve zaman zaman göğüste baskı hissi nefes almada zorluk çekiyormuş hissi oluştu bizde, akciğer filmlerinde herhangi bir sorun görülmedi

    YanıtlaSil

Yukarı Git