1 Ocak 2016 Cuma

STONEHENGE VE AVEBURY





STONEHENGE VE AVEBURY


Avebury Stonehenge’nin 25 km. kuzeyinde bulunmaktadır.1300 yılları başlarında içinde kötü ruhlar barındıracağı gerekçesiyle tahrip edildi. Günümüzde bir çok taş tekrar yerine dikilmiş olup turistleri ziyaret ettiği bir yerdir.Taşlar Stonehenge’teki gibi iyileştirici bir gce sahip bir enerji mi yayıyorlardı? Bu düşünce Maurice Chatelains’ in teorisiyle örtüşüyor.( teori şöyle: “ İlkel” mimarlar yerçekimini kontrol edebiliyorlar ve taşları levitasyonla kaldırabiliyorlardı.) Acaba gezegenimiz henüz keşfetmediğimiz ama eski atalarımızın dünyadışı varlıkların yardımıyla kullanmayı öğrendiği bir enerji türünümü barındırıyor?



İngiltere’ nin hatta dünyanın en iyi korunmuş olarak günümüze gelen dikitlerinden bir tanesidir Stonehenge. Klasik bilime göre Salisbury Plain’deki bu yapı ilkel metodlarla kas gücü ve iplerle yerine oturtulmuştur. Görünüşe göre bazı taşlar 320 km. uzaklıktaki Güney Wales bölgesinen geliyor. Onları bu kadar uzaktan taşları sürüye sürüye getirenlere şapka çıkartmak lazım.Ancak böyle olacağı mümkün gözükmüyor.


Sadece yapı tarzı ile değil yapılışamacı ilede Stonehenge bir gizem.Genel görüşe göre burası bir rasathaneydi.Burada gezegenler ve yıldızlar haritalandırılıyordu.Fakat bazılarına göre ise burası yakınında olan Avebury, Silbury Hill, ve Old Sarum ile bağlantılı bir yer.Bunların hepsi gezegenimizdeki enerji hatlarının üzerinde bulunmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git