1 Ocak 2016 Cuma

PALENQUE LAHİTİ




PALENQUE LAHİTİ


Erich Van Daniken’ e göre Palenque Lahiti uzaylıların dünyamızı ziyaretlerinin kesin bir kanıtıdır. Bu lahit 1952 yılında Meksika’ daki antik Palenque şehrinde “Kitabeler Tapınağında” keşfedilmiştir.Lahitin kapağında, bazılarının bir roketi kullanan adamın olduğunu iddia ettiği bir rölyef ( kabartma ) vardır. Kabartma bugün sıkı tartışmalara yol açmakta.Çünkü tasvir edilen roket, modern örneğine benzemektedir.(Kullanma organları, pedallar ve navigasyon – yön buma – sistemi.)


Alan Alford, kitabında (yeni binyılın tanrıları) rölyefin belkide bir matkap yada kazı makinasını tasvir ettiğini düşünüyor.Buda gösteriyorki “et ve kandan oluşan tanrılar” geşmişteki insanlara gelişmiş bir teknoloji vermişlerdir.Bu bilgi bilemediğimiz bir sebeple sonradan unutulmuştur.


Daniken’ e göre uzaylılar, insanların genleriyle oynamışlardı.Belkide bir kaç kez.Bunlar insanları kendilerine benzetmeye çalışmışlardı.(gerek akıl gerekse ömür olarak) Bu kafatası 1926 yılında Meksika’ da bulunmuştur.Daniken, bu kafatasının çok fazla uzaylı ırkı dna’sı içerdiği için şekil bozukluğuna uğradığını düşünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarı Git